Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem beteges ha...

Csak szerintem beteges ha valaki 34 évesen a szüleivel él és még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, egy srác nem vált le a szüleiről, nem képes felelősséget vállalni, önálló döntéseket hozni, benne ragadt a gyermeki státuszban. Barátnője soha nem volt, barátai sincsenek, és csak maszturbálással él szexuális életet elmondása szerint azt is egyre ritkábban. Azt mondja neki ez így jó, és már ha eddig nem változott meg nem is fog.

Milyen élet az ilyen? Szerintem nem normális. Perverz és beteg élet. Mi lesz vele ha egyedül marad és nem lesz senki aki az ajtót rányissa ha gondja van sem.

2016. ápr. 4. 14:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
26%
hülye vagy
2016. máj. 20. 13:58
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális. De az a szülő sem az, aki ilyennek nevelte.
2016. máj. 20. 21:06
 33/50 anonim ***** válasza:
58%

Mi volt a sértő abban a válaszban, hogy "Te tök perverz vagy, a szüleiddel laksz."?

A kérdező abszurd feltevéseire reagáltam.

2016. máj. 20. 21:40
 34/50 anonim ***** válasza:
96%

Én egyszerűen nem bírom elviselni,hogy valaki folyron számon kérjen.

Nekem sem volt még kapcsolatom,albérletre pénzem sem lenne.

Az öcsém is hasonló,azt tervezzü,ha a szüleink meghalnak egyszer,akkor együtt maradunk,egymásban jobban megbízunk,mint egy idegenben.Egy kapcsolatban semmi biztos nincs,egyszer vége,aztán ennyi volt.

Ên 28 leszek,és elvagyok így....

2016. máj. 21. 01:39
 35/50 anonim válasza:
Előző, te fiú vagy, vagy lány? Nincs különösebb jelentősége, csak kérdezem.
2016. máj. 21. 21:39
 36/50 anonim ***** válasza:
Fiú..
2016. máj. 21. 23:34
 37/50 anonim ***** válasza:
68%

Osztom azok véleményét, akik szerint az a beteges és perverz dolog, hogy te, kérdező, más ember szexuális életével foglalkozol. Ilyenkor mindig arra gondolok: biztos a tiéd sem lehet túl izgalmas, különben nem máséval lennél elfoglalva. :DDD

Kíváncsi volnék, milyen nemű és korú vagy, és milyen viszonyban vagy a kérdezővel, hogy ilyent szóba hozol.

Egyébként a "hogy bír így létezni" (szex nélkül) elég buta kérdés. Sok elvált férfi és nő él évekig, évtizedekig, vagy akár egész hátralevő életében párkapcsolat és szex nélkül. De egy kihűlt házasságban is előfordulhat, hogy végleg abbamarad a szex, marad helyette a veszekedés (nem b..nak hanem b..ogatnak, tudod) és nem okvetlen tartanak szeretőt. Nyilván ők is maguknak oldják meg.

2016. jún. 23. 12:58
 38/50 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg szégyeld magad kérdező. Megbízott benned és ezeket a dolgokat elmondta te meg itt neten kibeszéled a háta mögött? Már nem azért de ez nagyon aljas dolog. Lehordod itt hogy beteges perverz a szemébe meg nyalod a seggét meg jópofizol? Ha ennyire zavar téged hogy otthon él meg stb akkor ne beszélj vele ennyit sem. Sajnálom szegény srácot hogy egy ilyen megbízhatatlan embernek mondta el ezeket a dolgokat.
2016. jún. 23. 13:50
 39/50 anonim ***** válasza:
75%

Bátyám 35 éves nem szűz párom 33 éves nem szűz és a szüleikkel élnek!

Számomra nem beteges...Tudod NEM mindenki teheti meg,hogy albérletbe költözzön...inkább tesom is párom is ad haza pénzt,mert olcsóbban kijönnek mintha albérletet fizetnének!!De úgy őszintén neked mi közöd van más életéhez?Miért nem a sajátoddal foglalkozol?

2016. jún. 23. 13:55
 40/50 anonim ***** válasza:
46%

el kell kapni s jól meg kell...

...

...gyógyítani!!!

2016. jún. 23. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!