Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem beteges ha...

Csak szerintem beteges ha valaki 34 évesen a szüleivel él és még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, egy srác nem vált le a szüleiről, nem képes felelősséget vállalni, önálló döntéseket hozni, benne ragadt a gyermeki státuszban. Barátnője soha nem volt, barátai sincsenek, és csak maszturbálással él szexuális életet elmondása szerint azt is egyre ritkábban. Azt mondja neki ez így jó, és már ha eddig nem változott meg nem is fog.

Milyen élet az ilyen? Szerintem nem normális. Perverz és beteg élet. Mi lesz vele ha egyedül marad és nem lesz senki aki az ajtót rányissa ha gondja van sem.

2016. ápr. 4. 14:31
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%

Van egy hasonló volt osztálytársám. Én baromi jól kijöttem vele, persze az agyamra tudott menni néha. Sokan megvádolták, hogy biztos meleg, mert soha nem volt senkije és nem érdekelték a lányok, csak barátilag.

Szerintem aszexuális egyébként, de soha nem ástam bele magam az intim szférájába. Annyit kérdeztem mikor összefutottunk évek múltán, hogy van-e valami párkapcsolata? Mondta hogy nincs. Kérdeztem hogy nem hiányzik-e neki? Mondta hogy nem. Akkor jó. Neki nincs hiányérzete, akkor én minek sajnáljam? Neki teljesen mások az igényei. El tudom képzelni, hogy örökké a szüleivel fog élni és boldog lesz csupán a munkahelyi baráti kapcsolataival.

Nekem inkabb az a furcsa, hogy nincsenek barátai, de egy ismerossel megbeszéli hogy maszturbál.

2016. ápr. 4. 15:08
 12/50 A kérdező kommentje:

Régóta ismerem több mint 10 éve. Nem vagyunk barátok, de azért beszélgetni szoktunk ha összefutunk. Nála az a baj, legalábbis kívülről így tűnik hogy a szülei elvesztették az első gyereküket emiatt őt túlóvták, túlszerették, érzelmileg függővé tették magukhoz. Én úgy vélem, hogy emiatt vált ilyenné. Ezért is gondolom, hogy mentálisan beteg szegény.

A szex téma meg úgy jött elő, és rákérdeztem hogy bír létezni enélkül, erre mondta, hogy neki nem hiányzik mert megoldja magának...

2016. ápr. 4. 15:16
 13/50 anonim ***** válasza:
58%

Sztem nem beteges, ha ez neki megfelel. Nem mindenkinek ugyanazok az igényei (plusz amíg senkinek nem okoz kárt). És ettől még nem biztos, hogy gyerekes. Nem biztos, hogy összeroppan, ha a szülei nem lesznek... gondolom, nem annyira társasági lény így sem.

Az lenne a beteges, ha akarna barátnőt, de az anyja szoknyáját nem merné elengedni amellett...

2016. ápr. 4. 15:25
 14/50 anonim ***** válasza:
65%
Inkább ez, mint 12-15 évesen szexelni és inni. Nekem az nem fér bele.
2016. ápr. 4. 15:39
 15/50 anonim ***** válasza:
68%

"Mi lesz vele ha egyedül marad és nem lesz senki aki az ajtót rányissa ha gondja van sem" - ez bárkivel megeshet manapság, a családtagok számától függetlenül, sajnos:((

Amúgy én is szeretek egyedül élni. Sokkal "nyugisabbnak" tartom így a mindennapokat, mint amikor párkapcsolataim voltak. (Barátaim azért vannak, nem vagyok teljesen bezárkózva. Nem mondom, hogy nem hiányzik a szex néha, de ha MINDENT összevetünk, ennyi "áldozat" simán belefér a nyugalomért és a kiszámíthatóságért cserébe:) Amúgy változatos az életem, rengeteg dolog érdekel, és elég aktív életet élek.)

Annak is rengeteg oka lehet, ha valaki a szüleivel él.

Nem csak a "mama-hotel" szindróma:))

Lehetnek anyagi okai - nem feltétlenül az önfenntartásra való képtelenség, de több ember között jobban eloszlanak a költségek, és más dolgokra lehet félretenni.

Vannak akik azért élnek otthon, mert a szülő igényli a társaságot / segítséget - és ha nincs az embernek párkapcsolata és jól kijön a szüleivel és van megfelelő munkája a közelben miért is költözne el feltétlenül?

Van, hogy a háztartáson belül a gyerek átveszi egy idő után a vezető szerepet az idős(ödő) szüleitől, szerintem az ilyen "generációváltásban" alapvetően nincs semmi beteges.

A te leírásodban inkább az a "baj", ha tényleg nem képes felelősséget vállalni, nem képes döntéseket hozni, nem képes előre tervezni és nem képes magát fenntartani. Ha ez a helyzet, az tényleg probléma, de ezen te, mint kívülálló úgysem tudsz változtatni.

2016. ápr. 4. 17:05
 16/50 anonim ***** válasza:
85%
Ez miért baj neked? Neked vagy másnak árt ezzel valamit? Ha neki és a családjának így jó, akkor éljenek így!
2016. ápr. 4. 18:21
 17/50 anonim ***** válasza:
9%
2016. ápr. 4. 19:47
 18/50 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, természetesen nem egészséges, hogy gyermeki státuszban ragadt, de "perverznek és betegnek" azért nem titulálnám.

Amúgy is mit vártál? Hogy egy sima ismerősnek az orrára köti, hogy hiányzik neki a társaság? Nem voltál még soha totál padlón, miközben minden ismerősnek azt mondtad, hogy egész jól vagy, mert nem akartál beszélni velük róla. Nem akarod, hogy sajnáljanak, hogy a te bajoddal foglalkozzanak?

Szóval két eset van:

- Tényleg jó így neki. Ha a szüleinek is jó így, akkor éljenek boldogan együtt

- Nem jó így neki, de nem veled akarja megbeszélni.

2016. ápr. 4. 23:23
 19/50 anonim ***** válasza:
12%
Hát azt nem értem hogy miért szűz? Akkor inkább néha fizetne egy prostinak legalább hogy kipróbálja... Talán így lenne egy kis magabiztossága is. Csúnyácska? Vagy mi a gond vele?
2016. ápr. 18. 00:10
 20/50 anonim ***** válasza:
11%
Remélem a 14esnek sosem lesz gyereke
2016. ápr. 18. 01:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!