Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt a szüleivel megértetni? Komolyan ennyire hihetetlen a dolog?
Őszintén? Én sem hinném el, hogy egy felnőtt férfi nem nyúl nőhöz 1 éven keresztül. És ha valóban így is van, akkor sem lehet szerintem ezt egmagyarázni.
AMúgy orál sincs?
1éve jártok és nem nyúltál hozzá.
Vagy impotens vagy vagy meleg.<- lehet ők is ezt hiszik
Nem értem a szülőket.
Valóban nagy a korkülönbség köztetek, de ha 1 éve együtt vagytok, az már jelent valamit. Igazából a szülőknek nem azt kellene megérteni, hogy még nem nyúltál a lányukhoz és nem erőltetsz semmit, sokkal inkább fontos lenne elfogadni, hogy szeretitek egymást és boldogok vagytok együtt.
Ha megfelelően nevelték, akkor 17 évesen érett annyira a lány, hogy el tudja dönteni, mit hogyan érdemes (gondolok itt arra, hogyha már szex, akkor védekezés is).
Viszont azt gondolom, hogyha 1 év alatt ezt nem sikerült megértetni velük, akkor nem hiszem, meg lehetne őket győzni.
17/L
A tizenhét éves az kiskorú. Korlátozottan döntésképes.
Ha hozzányúlsz az nem liliomtiprás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!