Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem beteges ha...

Csak szerintem beteges ha valaki 34 évesen a szüleivel él és még szűz?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, egy srác nem vált le a szüleiről, nem képes felelősséget vállalni, önálló döntéseket hozni, benne ragadt a gyermeki státuszban. Barátnője soha nem volt, barátai sincsenek, és csak maszturbálással él szexuális életet elmondása szerint azt is egyre ritkábban. Azt mondja neki ez így jó, és már ha eddig nem változott meg nem is fog.

Milyen élet az ilyen? Szerintem nem normális. Perverz és beteg élet. Mi lesz vele ha egyedül marad és nem lesz senki aki az ajtót rányissa ha gondja van sem.

2016. ápr. 4. 14:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
66%
Rám is hasonló sors vár, de engem még sajnálni sem sajnál senki. :(
2016. ápr. 20. 19:06
 22/50 anonim ***** válasza:
95%
Lehet,hogy a társadalom megítélése szerint az beteges,ha valaki nem akar kapcsolatot és ez így jó neki,de hidd el vannak jó sokan akik így is boldogok. Itt vagyok én ,mint nő. Bár nem vagyok szűz ,mert bevallom én is hittem a szerelemben ,meg vágytam kapcsolatra,de a pofára esések után azt mondtam kösz nem,többet nem kérek ebből. Évek óta egyedül élek és nem is tervezek,nem is akarok senkit magam mellé. Mivel tudom,hogy nekem nem való egy kapcsolat, én inkább egy befelé forduló ember vagyok,nem mondom vannak barátaim és néha-néha elmegyek velük valamerre,de abszolút nem igénylem a társaságot. A szüleimmel szívesen élnék együtt,ha jó viszonyom lenne velük,de nincs olyan jó,sok rossz emlékem van ,szóval én ezért nem élek velük. De én is ismerek pont ilyet mint te,csak kicsit fiatalabb ,nem sokkal. Szóval ő mesélte nekem (rokon),hogy még fiaaon vágyott kapcsolatra,de nagyok voltak az elvárásai ,meg nem is sikerült ugye azoknál a szép lányoknál célba érni,ezért fel is adta,majd idővel nem is hiányzott neki az egész. Nincsenek nagy igényei,tökéletesen el van otthon,eljár dolgozni,aztán tévé,net,játékok azt mondja neki ez a tökéletes. És ,ha belegondolsz ez szerintem teljesen elfogadható. Mások meg gyereket szülnek nevelgetik,érte dolgoznak és kész. Megint mások dolgoznak és elutazzák vagy elbulizzák a pénzt,nem teljesen mindegy? Ugyanaz lesz a vége minden történetnek,lehet neked a barátok adják azt az érzést,hogy vagy valaki vagy a barátnőd vagy a gyereked,de neki meg épp ez a nyugalom,a magány.Remélem segítettem.
2016. ápr. 30. 18:53
 23/50 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te is beleragadtál valami gyermeki dologba, mert érett, felnőtt ember nem más magánéletét piszkálja.

Fogadjunk, te arra vagy annyira büszke, hogy dugtál már és nem otthon élsz. SOk más sikerre nem is számíthatsz :)

2016. máj. 6. 00:36
 24/50 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem miért támadod a kérdezőt
2016. máj. 6. 01:38
 25/50 anonim válasza:
89%

Én is ebben a helyzetben vagyok férfiként, és egy kicsit idősebb vagyok a kérdésben szereplő személynél. Nálam az a különbség, hogy nagyon hiányoznak a lányok, a nők, meg persze egy bizonyos szinten a társaság is hiányzik. De hogy párkapcsolatra szükségem lenne-e, azt már nem tudom. Mivel ugye, nem volt még részem benne, így semmi biztosat nem tudok erről mondani. Az viszont tény, hogy nagyon furcsa már abba is belegondolni, hogy milyen lenne valakivel kézen fogva sétálni, nagyon zavarban lennék. Alapjában véve magamnak való vagyok.

Szinte biztos, hogy szociális fóbiás vagyok, amióta az emlékezetemet tudom, a szüleim viszont autistának gondolnak. Én inkább az elsőre gyanakszok, meg persze mindig is nagyon izgulós, aggódó voltam szinte minden miatt, az autisták meg szerintem nem ilyenek, bár ki tudja. A zajokra is nagyon érzékeny vagyok egyébként.

Az ember valahogy megszokja azt a helyzetet, amiben él, még ha gyakran szenved is emiatt.

Mivel otthon végezhető kedvenc elfoglaltságaim vannak, az a szerencse, hogy ezekkel valamennyire el tudom terelni a figyelmemet. Van egy munkám is, amivel egy kis pénzt keresek, ott nem kell sokat beszélni, nagyrészt magunkra vagyunk utalva. A jövőm miatt nagyon aggódok, de megpróbálok minél kevesebbszer erre gondolni.

2016. máj. 8. 03:49
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a szüleivel él még lehet egy felelősségteljes ember és hozhat önálló döntéseket.

Ebben nincs semmi perverz és beteg. A szexuális élete pedig kizárólag rá tartozik. Nekem az perverz, hogy te ezzel foglalkozol.

2016. máj. 16. 10:36
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Manapság sok párkapcsolatban élő ember is a szüleihez költözik a párjával, mert anyagilag csak úgy tudnak kijönni. Ha neki az kényelmes hogy főznek, mosnak rá teljesen érthető ha nem akar külön albiba költözni hogy ott magányoskodjon.

Azért támadnak téged ennyien kérdező, mert a kérdésed alapján a bizalmába avatott az a férfi, te pedig elítéled, vagy ide hozod elítéltetni őt. Ez nem szép.

Egyébként több szűz ismerősöm van, akik hasonló cipőben járnak mint a barátod. Szerintem neked is van több is, csak nem írják ki a homlokukra ezért nem tudsz róluk.

Normális, értelmes emberek, és még a külső adottságok és egzisztencia is rendben van náluk, csak az önbizalomba lépett némi hiba.

VAn aki az iskolás évei alatt nem keresett párkapcsolatot, a munkájában pedig nincs lehetőség ismerkedni. Van aki hosszú évekig reménytelenül szerelmes volt valakibe. Volt aki azt várta hogy legyen elég pénze hogy merjen barátnőt keresni, mert úgy gondolta bárhova mennek randizni csak hideg vízzel tudná kínálni. Van akik olyan sokan élnek egy családi házban hogy szégyellt volna odavinni valakit. Mindenkinek megvan a maga története. Most az a közös bennük hogy nem merik elmondani hogy ők még soha nem csinálták, mert félnek hogy kevesebbnek fognak ettől látszani.

Sok ilyen ember van. A volt főnököm is ilyen.

2016. máj. 19. 17:51
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

Perveeerz???? :DD

Végül is az ő dolga.Ha neki jó így, akkor legyen.Bár valószínűleg csak azért tartja jónak, mert jobbat nem ismer.Bizonyára a szülőkkel is lehet valami gáz, hogy ilyen gyermekük lett.Azt még megtudom érteni, ha valaki sokáig a szülői házban lakik, mert manapság ha nem tudnád, még fizetéssel rendelkezőknek is nehéz otthonról elköltözni, saját életet kezdeni, mert a lakás, stb nem olcsó! A családalapításhoz is pénz kell.Minden pénz.az meg sok fiatalnak nincs! Sokan ezért maradnak otthon.Ez még nem baj, ha amúgy van értelmes életcéljuk, csinálnak valamit, ami koruknak megfelelő, élik az életüket, van párjuk, vagy valami...De akinek 34 évesen még barátnője sem volt, na ott már tényleg baj van.

2016. máj. 19. 18:16
 29/50 anonim ***** válasza:
érdekes
2016. máj. 19. 19:31
 30/50 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem beteg dolog. Valaki kèsőn talál olyan embert aki mellett boldog lehet ès nem használja ki. Ő is előbb utóbb megtalálja a boldogságot hidd el. Aztán majd az a nő lesz neki az első ès utolsó. Az meg hogy a szüleivel èl, jobb neki így mivel írtad h nincsenek barátai se legalább van kihez szólnia :D meg amúgy sokan èlnek a szülőknèl mert a mai világban nem mindenkinek jön össze a saját ház az albik meg nagyon drágák ès így többet tudnak spórolni
2016. máj. 19. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!