Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki 25 éves kora fölött már...

Aki 25 éves kora fölött már dolgozóként a családjával lakik, ki mennyivel száll bele a rezsibe?

Figyelt kérdés

Korábban albérletben laktam, de havi 80-90 ezrem elment az albérletre egyedül.

Most nem keresek annyira fényesen, hogy ezt megengedhessem magamnak.

Így hát visszaköltöztem a szüleimhez.

Amíg nem lesz tartós kapcsolatom, nem is tervezek egyedül visszamenni albérletbe, hogy a mostani árak szerint már 120-140 et fizessek albérletre.

Nem szeretnék csak szobát bérelni, hogy idegenekkel lakjak.

Akkor már inkább a családom mellett alkalmazkodom.

Havi 32 ezret adok a rezsibe.

Ezenkívül én szoktam venni a tusfürdőket, papírzsepit, tisztítószereket, teát,édesítőt, szemeteszsákot otthonra.

Illetve hetente kétszer bevásárolok élelmiszert.

Tej, péksütemény, felvágott, sajt,kávé, gyümölcs,nasi, konzervek, zöldségek.

Csak kíváncsiságból kérdezem.

Más felnőtt dolgozó, de a családjával lakó mennyit szokott hazaadni?

#rezsi #otthonlakás #albérlethelyett
2016. márc. 28. 15:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
25 ezret adok. Ez kb a rezsi rám eső része. De teljesen külön vagyok, mintha egy külön lakásom lenne. Ebből következik, hogy mindent magamnak veszek, ellátom magam 100%-ig, külön főzök, mosok, takarítok. A berendezés egy részét is én vettem. És ezen kívül szoktam segíteni, ha valamiben tudok és van időm. Cserébe senki nem szól bele az életembe, amiért nagyon hálás vagyok. Nem korlátoznak semmiben.
2016. márc. 29. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!