Az anyosom nem száll le rolam mit tehetek?
Figyelt kérdés
az anzosom mindenbe beleszol ezt miért oda s miért nem oda tetted ne igy ugy csinald a gyerekeket sem nevelhetem ahogy akarom 2 honapja körűl megtaszigalt mert a lánzomra erélzesebben rászoltam s a férjem nem szol belé mert nem akar bajt az anyával.2012. júl. 2. 19:51
1/5 anonim válasza:
beszéld meg a problémádat a férjeddel
2/5 anonim válasza:
És egy titkárnő sem ártana, ha már te nem tudsz értelmesen írni.
3/5 anonim válasza:
Ha az anyósodnál laksz akkor jobb inkább hallgatni,mégis csak nála élsz
4/5 anonim válasza:
Nem kötelező nála lakni. El lehet költözni. Ha nem tudtok, akkor nem tehetsz mást, mint tűrsz, mert ő tesz nektek szívességet, h ott lakhattok. Javasolnám, h beszéljétek meg, de tudom milyen az, amikor valakivel nem lehet megbeszélni a problémát.
5/5 Dottorre válasza:
Albérlet... A másik pedig, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy neveled a gyerekeid. Nálunk anno az volt a szokás, hogy ha a nagyamamám bele akart szólni abba, hogy mit csinál velem apám, szépen fogta, átkísérte a másik szobába (pedig nála laktunk), és rázárta az ajtót. Anyám mesélte, hogy nagyi sírt az egyik szobába, ő a másikba, apám meg eldöntötte, hogy hogy nevel. Végül is neki lett igaza (hozzáteszem, hogy soha nem vertek meg, apámat nem brutális állatként kell elképzelni, egyszerűen csak nem hagyta, hogy beleszóljanak abba, hogy hogyan neveli a gyerekét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!