Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha nem szeretek...

Miért baj az, ha nem szeretek kijárni az anyósom kertjébe?

Figyelt kérdés

Tök gáz az egész, semmi fű, csak homok és gaz, meg elhanyagolt, össze-vissza növő növények és gyümölcsfák. A 30 éves pottyantós budi romjairól, az egyéb használatlan tárgyakról és a rengeteg sittről nem is beszélve... Ja és a ruhaszáritó kötelek is középen, fejmagassagban huzódnak.

Nekik jó igy, de én utálok kint lenni, emiatt viszont fujnak rám.

A gáz az, hogy itt lakom én is :(

Szeretnék pár dolgon változtatni, de nekik megfelel igy minden, mert bármit mondok, az drága és sok vele a meló...

Ebben a helyzetben csak nekem kell alkalmazkodnom, mivel az o haza?

2012. máj. 27. 17:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen neked kell, viszont csak azért ne járj ki a putriba mert ők azt akarják, ha nem tetszik nekik akkor küldjenek el, ha nem teszik akkor meg ne kényszerítsenek rá, te meg ne hagyd magad.
2012. máj. 27. 17:24
 2/17 A kérdező kommentje:

A gyerekek miatt lenne muszaj kijarnom, de inkabb nem is megyek ki veluk, mert egyfolytaban figyelmeztetnem kell oket a sok veszelyre.

A hulye neveletlen kutyajukrol meg nem is beszeltem, osszeszarik mindent, mi meg szlalomozzunk...

Sajnos a gyerekek imadnak kint lenni, nekem meg gyomorgorcsom van a szep napokon mar tavasz ota.

Anno, mikor idekoltoztunk, meg arrol volt szo, hogy elso a haz bovitese, utana johet a kert. Na konkretan 3 eve kesz vagyunk a hazzal...

Amugy anyossal semmi bajom, kedvelem es tisztelem ot.

2012. máj. 27. 17:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz velük? Ha elmondanád, hogy mit és hogyan változtatnál meg a kertben és ti finanszíroznátok, akkor nem hiszem, hogy ellenkeznének. Azt durva lenne tőlük várni, hogy ők finanszírozzák a ti kívánságaitokat, éppen elég nagy dolog, hogy befogadtak.
2012. máj. 27. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
Nincs valami játszótér a közelben, vagy egy barátnő akihez ki tudod vinni?
2012. máj. 27. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor meg hagyd a csudába! Nehogy a kert miatt legyen gyomorgörcsöd, amikor minden rendben van és idilli: a ház felújítva, a gyerekek szeretnek kint lenni, és ami a legnagyobb kincs, jóban vagytok anyósoddal. Szerintem te direkt kreálod a problémákat, hogyha nincs, akkor legyen. A gyerekeket nem kell a kerttől félteni, ellenkezőleg, szükségük van rá az egészséges fejlődésükhöz. A kertes házban felnőtt gyerekek szülei szerinted hány százalékban parkosítottak régen? Főleg falun? Elárulom, senki sem, és még a gyerekek is a pottyantósra jártak. Kell nekik a természet, az állatok, és ha túlfélted őket (nem a kullancsra, vagy egyéb IGAZI veszélyre gondolok), akkor simán lehetnek allergiásak, nyápicok is.
2012. máj. 27. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek élvezik, akkor hadd menjenek.

Te meg maradsz otthon

2012. máj. 27. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
Talán össze kellene szedni a kutyaszart (nem a kutyát bántani), talán kis pénzecskédből venni kellene 2 kiló fűmagot, talán kiskezeddel ki kellene gyomlálni, talán kicsit fel kellene kapálni, talán be kellene vetni fűmaggal. Talán kiskezeddel össze kellene pakolni (ha már bántja a szemed). Nem kell erre se pénzt, sem segítséget kérni. Gondolom időcskédből kitelik, és van erő a karjaidban is, ha ide tudsz gépelni, libuska.
2012. máj. 30. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Ha már ott lógsz a nyakukon.
2012. máj. 30. 18:19
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Te normális vagy? mutass már egy anyóst aki hagyja hogy az ő saját tulajdonában egy "idegen" azt csináljon amit akar
2012. máj. 30. 18:42
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
Jaj ne már, mutass már olyat, aki ne örülne, ha helyette melóznak! Ez a lusták szövege.
2012. máj. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!