Miért baj az, ha nem szeretek kijárni az anyósom kertjébe?
Tök gáz az egész, semmi fű, csak homok és gaz, meg elhanyagolt, össze-vissza növő növények és gyümölcsfák. A 30 éves pottyantós budi romjairól, az egyéb használatlan tárgyakról és a rengeteg sittről nem is beszélve... Ja és a ruhaszáritó kötelek is középen, fejmagassagban huzódnak.
Nekik jó igy, de én utálok kint lenni, emiatt viszont fujnak rám.
A gáz az, hogy itt lakom én is :(
Szeretnék pár dolgon változtatni, de nekik megfelel igy minden, mert bármit mondok, az drága és sok vele a meló...
Ebben a helyzetben csak nekem kell alkalmazkodnom, mivel az o haza?
A gyerekek miatt lenne muszaj kijarnom, de inkabb nem is megyek ki veluk, mert egyfolytaban figyelmeztetnem kell oket a sok veszelyre.
A hulye neveletlen kutyajukrol meg nem is beszeltem, osszeszarik mindent, mi meg szlalomozzunk...
Sajnos a gyerekek imadnak kint lenni, nekem meg gyomorgorcsom van a szep napokon mar tavasz ota.
Anno, mikor idekoltoztunk, meg arrol volt szo, hogy elso a haz bovitese, utana johet a kert. Na konkretan 3 eve kesz vagyunk a hazzal...
Amugy anyossal semmi bajom, kedvelem es tisztelem ot.
A gyerekek élvezik, akkor hadd menjenek.
Te meg maradsz otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!