Miért baj az, ha nem szeretek kijárni az anyósom kertjébe?
Tök gáz az egész, semmi fű, csak homok és gaz, meg elhanyagolt, össze-vissza növő növények és gyümölcsfák. A 30 éves pottyantós budi romjairól, az egyéb használatlan tárgyakról és a rengeteg sittről nem is beszélve... Ja és a ruhaszáritó kötelek is középen, fejmagassagban huzódnak.
Nekik jó igy, de én utálok kint lenni, emiatt viszont fujnak rám.
A gáz az, hogy itt lakom én is :(
Szeretnék pár dolgon változtatni, de nekik megfelel igy minden, mert bármit mondok, az drága és sok vele a meló...
Ebben a helyzetben csak nekem kell alkalmazkodnom, mivel az o haza?
Időpont ma 18:51
saját kertben mi a más helyett dolgozás? ú mennyi eszed van...ha nem lakna ott ki csinálná meg? senki, így se csinálják, nem is zavarják hogy cigány putriba élnek...lusta ja, ez meg a tudatlanok és tapasztalatlanok szövege...
Ott lakik ő is, te szerencsétlen agyhalott!!!
Nem tudom felétek, hogy szokás, én bár fasirtban vagyok anyósommal, de rendbe szoktam hozni a kertjét, mert ENGEM zavar, ha szörnyen néz ki. És bár szipirtyó, ezért nem ugat. Lehet, hogy vannak olyan kultúrák, ahol a kutyaszarfelszedés privilégium... Ám, ha a saját kölyköm ott játszik, akkor bakker nehezen lehetne visszatartnai attól, hogy biztonságossá tegyem a kertet. Igaz, sosem laktam a putriban, sőt a környezetemben sincsenek putrik.
Látom jól elbeszélgettek egymással, örülök :)
Szóval a lényeg, ha esetleg nem jött volna le: NEKIK ÍGY JÓ, AHOGY VAN!
Pl. megmetszettem a fákat, hogy ne szúrják ki a szemünket az ágak, de nem kaptam érte köszönetet, csak szájhúzást. Mikor nekiálltam gazolni kiderült, hogy itt-ott vannak olyan vadon növő növények, amire anyósnak szüksége van és azt kérte, hogy inkább ne tegyem, majd ő. Na ez 3 éve volt... Mivel egy 200 nm-es kertről van szó, így érdekes lenne, ha egyedül hordanám el a törmeléket és ásnám fel az egészet, de biztosan én állok hozzá rosszul :)
A másik meg, hogy mivel ez nem az enyém, így igazából nincs is jogom öncélúan bármit is megváltoztatni...
A kutyasz@r témában valóban pics@ vagyok, ezt elismerem. Azóta nem próbáltam még összeszedni, miután melléhánytam, ez van. Örülök, hogy a saját gyerekeimével tudok foglalkozni öklendezés nélkül :)
Tudjátok, a legborzasztóbb az egészben az, hogy apósom 3 éve nyugdíjas, de egy fűszálat sem tett még keresztbe, nemhogy a kertben csinált volna valamit. Na most ilyen hozzáállás mellett valóban nekem kell egyedül megváltanom a világot?
Nagy hiba volt ideköltöznünk, bár a viszonyunk egyébként jó, tehát nincs az az ellenségeskedés, amit itt is olvasok néha.
Igen, p.csa vagy.
Igen, képes lennél felásni, én kétszer ekkorát szoktam.
És igen, szarka kis életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!