Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek nagyon...

Van itt olyan, akinek nagyon szigorúak a szülei? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Pl azt sem engedik meg, hogy a legjobb barátnődhöz átmenj, pedig ő már volt nálad és a szüleid ismerik szóval semmitől nem kéne félteniük

2016. márc. 27. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

"Gyámügyhöz - ne röhögtess!

Mért nem engednek el a barátnődhöz? Valami magyarázatot nyilván adnak!"

Úgy bírom az ilyeneket,akiknek fogalmuk nincs róla,hogy milyen szülők vannak,általában az ilyeneknek szokott a legnagyobb szája lenni általában,hogy"mért nem szereted a szüleidet,hát ők neveltek fel!".

Megmondják,hogy ők a szülők és ezt mondták,kész.

Én annak idején foggal körömmel fellázadtam,de csak még jobban meggyűlöltük egymást.....De lehet,hogy az még mindig jobb,mint ilyen körülmények között élni....

2016. márc. 30. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen nem aludhat ott a barátnőjénél és ez ekkora probléma, kedves utolsó? Vagy végig sem olvastad és rávetíted a saját problémáidat? Ugyanis ő itt semmi komoly gondot nem írt le.

Kérdezőnek, hát ezt a szüleiddel kellene megbeszélned akkor, hogy mi az oka. Lehet, hogy korainak tartják még, én is annak tartom még, nagyon. Bár igen, van, aki megengedi, de elég kevés szülő az. De az is lehet, hogy más oka van, mint például, amit itt felvetett valaki, hogy nem beszéltek a szülők, nos, ha más oka van, azt is csak tőlük tudhatod meg.

2016. ápr. 1. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és igen, a legrosszabb szülő is megérdemli a tiszteletet, amiért felnevelt, ez alap. Ha neked nem, az komoly probléma!
2016. ápr. 1. 00:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően szerintem bízni kell a szülőkben. Oka van.

Nekem sem mondtak gyerekkoromban, sőt később sem bizonyos dolgokat, amik miatt nem engedtek valamit, csak azt, hogy nem lehet, esetleg, ha nagyon erősködtem, hogy meg fogod egyszer érteni.

Ás tényleg, volt, hogy évtizedekkel később, de rájöttem, hogy teljesen igazuk volt. Volt valami olyan információjuk, konkrétan, amit én akkor sem meg nem értettem volna, sem nem tudtam volna hova tenni.

És károm lehetett volna belőle -meg nekik is- , ha véletlenül beszéltem volna róla róla.

2016. ápr. 2. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!