Van itt olyan, akinek nagyon szigorúak a szülei? Mit tesztek ellene?
Figyelt kérdés
Pl azt sem engedik meg, hogy a legjobb barátnődhöz átmenj, pedig ő már volt nálad és a szüleid ismerik szóval semmitől nem kéne félteniük2016. márc. 27. 18:32
1/14 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni velük, kérj meg másokat, hogy ők is beszéljenek velük. Sajna ez se mindig válik be. Esetleg menj gyámügyhöz vagy ha nehezen viseled pszichológushoz. Egyébként hány éves vagy?
2/14 anonim válasza:
Gyámügyhöz - ne röhögtess!
Mért nem engednek el a barátnődhöz? Valami magyarázatot nyilván adnak!
3/14 anonim válasza:
Miért ne? A röhögés jót tesz az egészségnek. Bizonyos esetekben ők is tudnak segíteni és feltételezem hogyha a kérdezőt a barátnőjéhez sem engedik át, akkor rengeteg olyan dolog van még amitől eltiltják. Komoly indokkal a gyámügyhöz is mehet.
4/14 anonim válasza:
Jelentse fel a saját szüleit! Na gratulálok! Tudod, ha majd masszív alkoholisták lesznek, éheztetik, verik, prostitúcióra kéényszerítik és nem engedik iskolába - na majd akkor jelentheti. Amíg csak a barátnőjéhez nem engedik, na addig nem!
5/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mit mondanak, miért nem mehetsz a barátnődhöz? Éjszakára akarsz menni, vagy csak egy délutánra? A korodat is fontos lenne tudni az igazi válaszhoz.
6/14 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és jól is tanulok és soha semmi rosszat nem csinálok nem értem miért ilyenek a szüleim:(
2016. márc. 29. 10:05
7/14 anonim válasza:
Figyelj, ezer oka lehet, hogy nem engednek, főleg még ilyen fiatalon. Egyáltalán mennyi időre mennél? De szerintem lehet olyan okuk, ami miatt 1-2 órára sem szivesen engednek. Azt engedik, hogy áthívd hozzátok? Mert akkor azt lehetne kérni.
Nálunk is van ilyen, hogy csak a fiam barátja jön hozzánk, de őhozzá nem hívják, nekik így jó szerintem valamiért, nem lehet tudni, nem is firtatom. Nálunk együtt vannak és játszhatnak, beszélgethetnek.
Ez nem biztos, hogy szigorúság.
8/14 anonim válasza:
Mennyi időre akarsz átmenni, mikor, hol laknak és mért nem tőlük kérdezed meg?
9/14 A kérdező kommentje:
Közel laknak és csak 1 éjszakára mennék
2016. márc. 30. 07:37
10/14 anonim válasza:
Például nem akarják az ő szüleit terhelni. A barátnőd szülei beszéltek a te szüleiddel? A meghívásnak ez a menete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!