Mit tennél, ha a lányodról megtudnád, hogy füvezik és gyógyszereket szed?
Figyelt kérdés
Előre szeretném leszögezni, hogy nem egy kilátástalan, elzüllött kamasz vagyok.
Többször voltam évfolyamelső, a versenyeket, amiken elindulok, általában megnyerem, több hobbim és nyelvvizsgám van, szóval nem élek unalmas életet.
De néha muszáj lazítanom, mikor már úgy érzem, hogy a fejem szétrobban és mindjárt megőrülök.
És attól félek, hogy itthon sejtik, hogy valami nincs rendben... Vagyis nem 100%, de múltkor a tetőn pihentem és mikor jöttem vissza, anya itthon volt és kérdezte, hogy mi ez a fura szag.
Ma is elkezdte szagolgatni a kabátomat, hogy olyan érdekes illata van, inkább kimossa.
2016. márc. 26. 18:35
31/33 anonim válasza:
A fű csak akkor megengedhető ha rákos.
32/33 Balage78 válasza:
Én felajánlanám szolgálataimat esti ellazuláshoz altató helyett mindennapi örömszerzéssel(Rák jegyá szerelmes típusú,kényeztetős férfi vagyok)...sokkal egészségesebb...a cigi helyett is a biovirsli ;-) egészségesebb...bocsánat de hétvége van és kellett valami poén is
33/33 anonim válasza:
A fű nem gáz,a pirulák annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!