Mit tennél, ha a lányodról megtudnád, hogy füvezik és gyógyszereket szed?
Előre szeretném leszögezni, hogy nem egy kilátástalan, elzüllött kamasz vagyok.
Többször voltam évfolyamelső, a versenyeket, amiken elindulok, általában megnyerem, több hobbim és nyelvvizsgám van, szóval nem élek unalmas életet.
De néha muszáj lazítanom, mikor már úgy érzem, hogy a fejem szétrobban és mindjárt megőrülök.
És attól félek, hogy itthon sejtik, hogy valami nincs rendben... Vagyis nem 100%, de múltkor a tetőn pihentem és mikor jöttem vissza, anya itthon volt és kérdezte, hogy mi ez a fura szag.
Ma is elkezdte szagolgatni a kabátomat, hogy olyan érdekes illata van, inkább kimossa.
29%-os, menj, fuss pár kört, mert látom, nagyon feszült vagy.
Hogy jön a kérdéshez az, hogy szűz vagyok-e?!
Amúgy nem arra kell gondolni, hogy én minden délutánt, estét beállva töltenék. 2-3 hetente elszívok egy cigit és ennyi, a gyógyszer pedig az alváshoz kell, vagy egy-egy húzósabb megmérettetés előtt, hogy kicsit nyugodtabb legyek.
Milyen gyógyszert szedsz?
Hány éves vagy?
Kérdező (#11), a leírt mértékben semmi gáz nincs vele, arra kell vigyázni, hogy ne te kezd függeni az élvezeti szertől.
Annak meg nem örülnék, ha megtudnám a lányomról, hogy maximalista - épp elég, hogy a párom az... az egy ugyanolyan végletes dolog, mint a totál igénytelenség... bár szerencsére már mutat némi javulást, egyre inkább felismeri az életben a "lex*rom-tablettát" igénylő eseteket.
Akkor is drogozni és gyógyszerezni fogol, ha a férjed elhagy és a kisbabád egész éjszaka sír, mert jön a foga?
Hogy mit tennék, ha a lányomról megtudnám, hogy füvezik és gyógyszereket szed?
Magamat leköpném a tükörben, a lányomat megpofoznám, használni nem használ, de egészen biztosan jól esne.
Igen rövid pórázon tartanálak 20-25 éves korodig...
Nem tervezek gyereket.
Rövid pórázon pedig elég nehéz lenne tartani, tekintve, hogy augusztusban elköltözöm az egyetem miatt...
Semmi bajod nem lesz ezek a dolgok a nyugati vilagban olyan elfogfadottak mint itthon vasarnap az ebedhez meginni egy sort es kb ugyan annyira artalmasak
Ha a lanyomrol megtudnam, hogy fuvezik vennek neki egy bongot, hogy nehogy raszokjon a dohanyra mivel en nem a 60as evekben elek amikor tenykent kezeltek, hogy a futol duhongo orult lesz az ember.
Összefogsz magadnak cuccolni egy aranyos pánikbetegséget, majd csak akkor fogsz leállni.
Minden szarral bombázod az idegrendszeredet, és amikor nem stesszelsz, akkor feszültség alatt tartod. Mit gondolsz meddig megy ez büntetlenül?
Édesanyád és családod csalódni fog benned, a bizalom sose lesz a régi. Szépen eltávolodtok egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!