Mit tehetnék? Ezt már nem bírom tovább!
Sziasztok! Anyukámmal élek ketten, és hát nem az a tipikus anya-lánya kapcsolat áll fent köztünk. Néha jól eltudunk beszélgetni, meg nevetni, de mostanában elég ritka. Nem tudunk egymás mellett megmaradni. A nagyobbik veszekedésünk csütörtökön volt, azóta nem beszéltünk szinte semmit. Hétvégén apánál vagyok. Elkezdtem most az egészséges életmód felé érdeklődni és ki szerettem volna próbálni a Norbi termékeket. És itt kezdődött az egész. Ki lettem "osztva" (szerinte ő csak beszélgetni akart) , hogy nem kell játszani a fejem hogy ezt nem eszek azt nem, ez egy nagy átverés, hülyeség az egész. Mondtam,hogy majd én eldöntöm mire költöm a pénzem és hagyjuk ezt a témát mert nem szeretnék róla beszélni. Azért is jobban, végén már kiabáltunk egymással, és ebből jött ki hogy én vagyok az idegbeteg hülye és hogy velem nem lehet beszélgetni. De nem ez az első eset.
Szóval, a lényeg azon van (ez csak a töredék a sok sztori közül) hogy sosem támogat semmiben. Sosem mondja hogy milyen büszke rám, vagy hogy igen ezt jól csinálod és jó ötlet, legyél kitartó. Semmi. Helyette jön a lehúzás és a demotiválás, hogy úgyse fog sikerülni, hagyd abba ezt a hülyeséget. Viszonylag sokat "szomorkodok" és nagyon sírtam a csütörtöki miatt, mert már nagyon kivagyok, hogy a barátnőmet maximálisan támogatja az anyukája, engem viszont soha. Sose semmisem jó. Érzem, hogy már kezdek lelkileg "leépülni".
Mit tehetnél? Esetleg gondolkozz el azon is, amit anyád mond, ne csak a a magadét hajtogasd. Miért kéne támogatnia abban, hogy hülyeséget csinálsz, drágán veszel sz.rt?
15 éves lánynak végképp tök fölösleges Norbi-cuccot venni (megjegyzem, értelme sincs), a saját pénzét(?) persze arra b.ssza el, amire akarja, de az nem várható el felelősségteljes szülőtől, hogy hazudjon, és támogassa a gyereket a hülyeségben. Nem a pénzét(?) akarta beosztani, hanem a véleményét mondta el.
A Norbi-programnak egyetlen értékelhető eleme van, az, hogy propagálja mozgást (is). Teljes kiőrlésű liszteket, alacsony glikémiás indexű (és nem mesterséges!) édesítőszereket, cukorpótlékokat olcsóbban be lehet szerezni, mint náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!