Mennyi zsebpénzt kap a gyereketek (és hány éves)? Mennyi zsebpénzt tartotok reálisnak egy 12 éves gyereknél?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 15:02
21/26 anonim válasza:
11 es vagyok
Azert kapjak h esetleg a bufeben tudjon venni egy csoki ha ugy adodik ...
Es heti 500.-/800.- siman tud felre tenni
Mind a ket gyereknek tobb 10e van a perselyeben szepen forintonkent raktak ossze plusz amint a nagyszulok adtak 500-1000.-
22/26 anonim válasza:
lol, azért havi 100 ezret én már nem zsebpénznek hívnék mr burzsulyék fia, hanem előtakarékosságinak :D
23/26 anonim válasza:
Mi sem kaptunk sose zsebpénzt.. Mindig inkább egy kis csokit, túrórudit kaptunk és így el colt rendezve, a mai napig.!
Szülinap/ névnap/ húsvét nagyszülöktöl kaptunk talán pár ezer Ft ot és beosztottuk!
24/26 anonim válasza:
Havi 500 forintot kaptam a szüleimtől, és minden ötösért egy 10 forintost a nagyitól. Ha kellett valami, szóltam a szüleimnek és megvették, ha úgy ítélték meg, hogy szükséges.
25/26 anonim válasza:
2023-ban meg egy doboz cigit se veszel belőle.
26/26 anonim válasza:
én 16 vagyok és nem kapok zsebpénzt. ha valamire kérek általában adnak.
viszont ösztöndíjam van (8.000Ft/hó), és abból bőven tudok félre tenni. és nem, nem abból veszem a ruháimat!:D
én büfébe szoktam venni belőle szendvicset, ha éhes lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!