Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti hány évesen engedné...

Szülők! Ti hány évesen engednétek meg a fiatoknak, hogy a barátnőjénél, illetve fordítva, hogy a barátnője nálatok ( a fiúnál ) aludjon?

Figyelt kérdés

A fiú megbízható, tisztességes, őszinte.

A lány szintén, de egy évvel fiatalabb mint a fiú.

Kb. 2 éve ismerik egymást és kb. 3-4 hónapja vannak együtt.

Mennyi éves legyen a fiú, hogy ti megengedjétek az ott alvást, illetve mennyi ideje legyenek együtt?

( Azért nem írtam kort, mert erre vagyok kíváncsi, hogy ti minimum hány évesen engednétek meg a fiatoknak. )

A fiú természetesen én vagyok, a lány pedig a barátnőm.

2016. márc. 19. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki máskor érik meg rá. Nemigen tudjuk szabályozni, hogy mennyire lesznek korán érőek. Aki ismer egy "rossz" tizenévest, tökéletesen tudja, hogy a szeretkezést mindenhol meg lehet oldani. A tiltás csak olaj a tűzre, egy tiniből, akiben túltengnek a hormonok, a tiltás csak azt váltja ki, hogy egyre találékonyabb lesz. Nem véletlenül keletkezett az a közmondás, hogy aki tiltva nevel, az hazudni tanít. Szerintem olyan 15/L-nak és 16/F-nak már engedném. Nem kell szeretkezni 13-14 évesen, de azért a minimum 18 év meg ilyenek nekem már túlféltőnek hangzik. 15 évesen feltétlen felvilágosítanám. Véleményemet pedig egy ártatlan linnkel zárnám. 

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7..

Senkivel nem szeretnék veszekedni, ez az én véleményem és természetesen másét is elfogadom. 

2016. márc. 19. 12:59
 22/24 anonim ***** válasza:
82%
16-17
2016. márc. 19. 13:38
 23/24 anonim ***** válasza:
52%
Mindkét gyerekem 16 volt. ( fiú-lány)
2016. márc. 19. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:
86%
Talán h.ülyén hangzik, de szerintem a lány kora (és érettsége) a mérvadó, nálam kb. 16 év a határ. A lányzót az ő szülei ismerik, tőlük függ a dolog. Ha engedik, jöhet (és a fiam mehet), ha nem akkor nem.
2016. márc. 19. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!