Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti hány évesen engedné...

Szülők! Ti hány évesen engednétek meg a fiatoknak, hogy a barátnőjénél, illetve fordítva, hogy a barátnője nálatok ( a fiúnál ) aludjon?

Figyelt kérdés

A fiú megbízható, tisztességes, őszinte.

A lány szintén, de egy évvel fiatalabb mint a fiú.

Kb. 2 éve ismerik egymást és kb. 3-4 hónapja vannak együtt.

Mennyi éves legyen a fiú, hogy ti megengedjétek az ott alvást, illetve mennyi ideje legyenek együtt?

( Azért nem írtam kort, mert erre vagyok kíváncsi, hogy ti minimum hány évesen engednétek meg a fiatoknak. )

A fiú természetesen én vagyok, a lány pedig a barátnőm.

2016. márc. 19. 09:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

#7 Te is a prűd kategóriába tartozol. 18 évesnek nem engednéd meg, hogy 16 évessel aludjon? Még a lány anyja részéről megérteném, de a fiú...

Én is vázoltam anyámnak, hogy d**ni nem csak éjszaka, és ágyban lehet, persze nem ezekkel a szavakkal, de ő sem értette. Valószínűleg amire bejelentik, hogy kapcsolatban vannak, már többet voltak egymásban, mint egymásnál...

2016. márc. 19. 10:37
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Lehet,hogy túl engedékeny vagyok,de ha a fiam 16 és a barátnője 15 és ha a lány szülei is úgy gondolják,nyugodtan itt alhatnak.

Úgy gondolom,hogy sokkal jobb,ha itthon,kultúrált körülmények között szeretkeznek,mint egy parkban a fának neki döntve...

Annyit kérnék a lánytól,hogy az anyukája számát adja meg,hogy felhívhassam,megnyugtassam,hogy jó helyen van a leányzó.

2016. márc. 19. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
12! Azért valljuk be, a lágy avaron történő szeretkezésnek is megvan a maga varázsa...
2016. márc. 19. 11:11
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Csakhogy a kérdés az együtt ALVÁSról szólt, nem pedig a szexről. Hülye én se vagyok, tudom mit csinálnak, de nekem az együttalvás az már szintlépés, ami nem fér bele egy kistini kapcsolatába. Majd 17-18 évesen talán.Akkor sincsenek elkésve még semmivel. Ráadásul sok családot zavar hogy egy qvázi idegent kell kerülgetni, ellátni, és leültetni a családi asztalhoz.
2016. márc. 19. 11:28
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Minket nem engedtek, hiába kértünk, könyörögtünk, próbáltunk kompromisszumot találni, nem voltak hajlandóak még meghallgatni se a szülők, pedig jó pár év volt a hátunk mögött, megbízható tinik voltunk, (a szexet meg lehet oldani nappal is) de nagyon vágytunk egy romantikus együtt alvásra, aztán eljegyeztük egymást, az se hatotta meg őket. Ahogy lett munkánk, összeadtuk, amink volt és találtunk egy lepukkant albérletet, az volt az első közös éjszakánk, még egy takaróval, párnánk se volt :D Mégis az volt a legszebb, pedig a sok meló-költözés minden miatt úgy aludtunk mint a bunda, de EGYÜTT!!! Azóta már tini gyerekeink vannak, néha már horkolunk, éjjel van hogy ciccegünk egymásnak ha túl hangos a másik, de nincs szívünk otthagyni a másikat egyedül az ágyban...
2016. márc. 19. 11:40
 16/24 anonim ***** válasza:
23%
38-40
2016. márc. 19. 11:42
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Én adnék a fiamnak/lányomnak egy doboz kotont és ha mégis gyerek lesz a dologból akkor mehet dolgozni a mekdonálcba élete végéig
2016. márc. 19. 11:48
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

"nekem az együttalvás az már szintlépés"

Tehát 16 évesen együtt aludni nagyobb felelőtlenség, mint lefeküdni? Érdekes meglátás.

2016. márc. 19. 11:51
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha a lány 17 akkor engedném de ritkán,a fiam is legyen legalább 17.
2016. márc. 19. 12:25
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
kevés együtt alvás végződik szex nélkül..
2016. márc. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!