Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor kezd el feltűnővé válni...

Mikor kezd el feltűnővé válni otthon, ha a lány sose beszél fiúkról?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha a kortársai már rég hapsiznak, ő meg nem igazán.
2016. márc. 14. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Engem már 12 évesen ezzel nyaggattak, hogy ki tetszik, stb. De igazán felháborodva ilyen 14 éves korom táján voltak, hogy még mindig nem érdekelnek a fiúk, pedig a többi kislány már rég csak erről tud beszélni.
2016. márc. 14. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem beszéltem, nem zavart senkit.
2016. márc. 14. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem beszéltem,sőt sokkal később lett barátom mint a többi csajnak,később is jártam el szórakozni!senkit nem zavart!

26/N

2016. márc. 14. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy a lányak soha, de tényleg soha nem is lesz. Nem későn, de tényleg semmikor. :)
2016. márc. 14. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkretizáld már, hány éves vagy és miért ne lenne pasid? A nők érdekelnek vagy mi? A te magánügyed, nyilván csak nem fogsz otthon élni 30 éves korodig... Utána meg már végképp a te dolgod.
2016. márc. 14. 13:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg 16 vagyok, és igen, nem érdekelnek a fiúk, barátnőm van.
2016. márc. 14. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt más. Vagy felvállalod idővel vagy pedig ahogy tudsz, munkába állsz és megtartod magánügynek. Rokonokat le lehet szerelni annyival, hogy nem találtál még olyan fiút, aki érdekel és még akkor az igazat is mondtad.
2016. márc. 14. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is olyan voltam, mint a 4. válaszoló. Ezért mindenki azt hitte, hogy van pasim csak nem beszélek róla, titkolom. Folyamatosan kérdezgették a rokonok. 16-17 éves lehettem amikor egy újabb "nem, nincs barátom" után egy rokon megkérdezte, hogy "barátnő vagy legalább valami?"

Csak nevetni tudtam rajta és megígértem, hogy ha lesz valaki rögtön értesítem őket, sőt akár be is mutatom nekik a szerencsétlen párát.

2016. márc. 15. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!