Ilyen melegben? Otthon? Hogyan?
Nos, amíg otthon éltem, egy lenge ruhát felvettem.
Nálunk nem volt divat meztelenkedni, vagy alsóneműben lenni.
Egy volt barátom tette meg azt, hogy reggelire a családdal egy boxerben akart kiülni, rögtön elküldtem egy polóért és gatyáért. Nem tartott sokáig a kapcsolatunk. A barátom ne a családom előtt meztelenkedjen. Proli szokás. Ha egyedül vagy, mehet, ha másik is vannak nem. És ez nem szégyenlősség.
Most egyedül élek, és bizony napok óta meztelen vagyok a lakásban.
Még az előző vagyok. MÉG nincs meleg, 25 fok, volt itt már 32 is tavaly :) Na azt nagyon nehezen bírtam.
A légkoncit meg nem bírom, nem tudom elviselni nyáron a csukott ablakokat.
lenge maxiruha etnikai piacon vettem kulfoldon szerintem afrikai anyaga nagyon kellemes huvos tele szinnel elettel nagyon szeretem.
Nagy melegben kivallo viselet
Mindig fel vagyok oltozve hiszen a ferjem nem kell hogy szakadtan lasson otthon sem
Meztelenül, vagy egy lenge pólóban, esetleg bugyiban vagyok.
Férjem szintén vagy meztelenül, vagy egy rövidnadrágban.
2,5 éves a lányunk, később már valószínű, hogy a férjem nem fog meztelenkedni előtte.
Míg én voltam gyerek, akkor is simán meztelenkedtünk anyával egymás előtt, apától elváltak mikor én 16 voltam, azelőtt persze volt rajtam ruha hőségben is.
Én imádok ruha nélkül lenni, télen is ruha nélkül alszom, nekem teljesen természetes, ha ruha nélkül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!