Ilyen melegben? Otthon? Hogyan?
Soha nem fogom megérteni, miért jó meztelenül lenni :D A vékony nyári pólók nem melegítenek semmit, cserébe nem folyik a hátamon az izzadtság mert beszívja a ruha.
Én póló+rövidnadrág, vagy ha az is túl meleg, akkor vannak hálóing-szerű kényelmes vékony egyberuháim, abban vagyok.
De ezekben inkább a kertben vagyok, a házban inkább melegító meg zokni, mert hideg van, és eddig bárhol laktam, illetve bárkinél voltam vendégként ugyanúgy fáztam bent mezítláb és kevés ruhában, nem tudom milyen lakásuk van azoknak akiknek 60 fok van odabent :D
Nálunk teljesen természetes, hogy mindenki felöltözve jár otthon , nagyot is néznénk ha valaki megjelenne pucéran.
Max a fiúk vannak felső nélkül.
#11: " ha van rajtam bugyi és fürdőruha felső, mert ha kinézek az ablakon vagy kilépek a körfolyosóra egy fél pillanatra, nem kell külön öltözködni emiatt."
Te komolyan bárkinek ajtót nyitsz bugyiban és fürdőruha felsőben? :)
Én nem. Meztelen vagyok, de az előszobában van egy nyári ruha, amit magamra kapok, ha valaki jön.
Te tényleg kimész a gangra bugyiban????? Hát grat :D
#17: laktam panelban is, ott gyenge 28 fok volt, amit mértünk, gangos, vastag téglafalos lakásban 32(!).
Nos, ezért szoktam meztelen lenni. Sajnálom, ha valakit bánt. Ha valaki jön, nyilván felöltözöm, mert szégyenlős vagyok alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!