Ilyen melegben? Otthon? Hogyan?
Figyelt kérdés
Szülők s gyermek véleménye érdekelne.ilyen melegben otthon mennyire tabu az otthoni viselet?Milyen ruhadarabban járkáltok otthon?(vagy esetleg anélkül)Fehérnemű vagy?(elnézést , lehet rossz kategoriába irtam)N2015. jún. 6. 20:26
31/53 anonim válasza:
OFF: DE Feri, neked oltony es nyakkendo dukalna meg a legmelegebb idoben is! :D
32/53 anonim válasza:
Általában fehérneműben szoktunk lenni, amikor nagyon-nagyon meleg van. Nálunk nincs klíma, és egész nap ide süt a nap, szóval a legnagyobb nyári melegben szokott olyan lenni, hogy 38 fok van a lakásban. Azt nem lehet ruhában elviselni.
34/53 anonim válasza:
Egyedül élek, 28 fok van most bent, csak egy alsógatya van rajtam. Az agglegény élet örömei. :)
35/53 anonim válasza:
Bikini.. Vagy bikinialső lenge felsővel, ami hosszított...
Attól függ hol vagyunk, és kivel..
Tehát mi itthon vagyunk meztelenül is de ketten vagyunk a ferjemmel, gondolom arra voltál kiváncsi, ha scalád is van..
Akkor otthon kertesházban bikiniben van mindenki, benn egy lenge ruhában férfiak esetleg a laza rövidnadi mellé benn egy trikőban kinn az sem..
36/53 anonim válasza:
szakadt rongyok :D még kutyasétáltatáshoz sem venném fel, jelenleg egyedül vagyok itthon. Egy spagettipántos top van rajtam, ami alig ér a hasam aljáig és egy halásznaci :)
Ennél kevesebb lenne, csak társasház, és sűrűn jönnek a szomszédok :)
37/53 anonim válasza:
Nálam még csak 25 fok van.
#32: A 38 fok rettentő durva. Részvétem.
39/53 anonim válasza:
egy szál bugyiban, de vagy egyedül vagyok, vagy a párom jön át... ha ki kell menni valahová, csak rákapok egy könnyű ruhát. szerencsére nem vagyok olyan ronda, hogy a saját testem igénytelennek vagy prolinak érezzem.
40/53 anonim válasza:
barátom egész hétvégén meztelen volt, ma reggel meg is jegyezte, milyen furcsa ruhát felvenni. én itthoni rövidnaci+ ezeréves póló kombóban vagyok, vagy ha az ágyban tanulok/olvasok, akkor egy szál bugyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!