Hogy beszéljem meg anyámmal ezt adolgot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Úgy kezdeném hogy a körülményeket leírom.Egy 14 éves srác vagyok.Egyik nap suli után ott maradtam egy haveromnál 2 órára.Két faluval arrébb lakik.Nem csináltunk semmit csak dumáltunk,hülye videokat néztünk.Aztán elhivott minket két haverunk moziba.Aztán én mondtam hogy nem.Haverom felhivta az anyját,aki tudatta vele hogy nem mert apjához kell mennie mert nem ér haza időben az anyuka.Aztán ugyanakkor indult a buszunk kimentunk.Otthon ugy mondtam el hogy hülyéskedtünk meg dumáltunk, aztán mindketten indultunk.Aztán anyám erre egyből mondta hogy hamisak a barátaim és kihasználnak.Szerintem nem igy van, mert ha kihasználnának észrevettem volna.Ha elfelejtem berakni a kajámat akkor adnak nagyon szívesen.Meg ő csomószor meghív én meg nem sokszor, mégis jó barátom.Mivel tudnám anyukámmal tudatni hogy ő nem hamis barát, és nem használ ki?Illetve el sem engedni emiatt.Sokan mások 8 ig is ki vannak engedve, én meg örülök ha hét óráig.Nyáron mások 9-10én nyolc óra.Már leültem vele beszélni hogy én úgy gondolom hogy nagy vagyok és tudok magamra vigyázni (még soha sem esett bajom).Kérem segítsetek!!!2016. márc. 13. 18:00
11/11 anonim válasza:
Másik generáció...Illetve a saját élettapasztalatai szerint akar megóvni szerintem. Fiatalnak gondol, óvatlannak, és tudatlannak is szerintem. Nekem az volt 14 évesen a legnagyobb "bűnöm", hogy kilógtam horgászni egyedül :D Nálam még ez volt az "önállósodás folyamata". Közösségi életem ilyen téren konkrétan nem volt, bementem suliba, bent ültem aztán haza, velem ezért nem volt ennyi "probléma".
Nem gondol bele szerintem, hogy, ahogy a technika repked úgy a tizenévesek is az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!