Hogyan helyezheto at egy kiskoru az anyukatol az apukahoz?
Pedig sima ügy. Még simább lett volna ha apuka eleve nem mond le a gyerekről. Nem kötelező az hogy az egyik szülőnél helyezzék el. A bíróság örömmel megy bele a közös felügyeletbe. Sokkal inkább, mint abba hogy apuci elperelje egy normális anyától (ha normális).
2 évente lehet új gyermekelhelyezési pert indítani.
Ha nem telt el ennyi, hiába
Mi a 16, utolsó előtti? Egyedülállónak a csaladi potlek 13700.
Az anyagi helyzet nem lehet indok ez esetben, lévén akkor minden gyesen lévő egyedülálló nőtől el kellene venni gyereket, hiszen az meg ennyi sincs.
Lehet gyermekelhelyezesi pert indítani, ha az előző ítélet jogerore emelkedese óta eltelt már 2 ev
Én azért úgy gondolom, ha ennyire súlyos lenne a helyzet,akkor az óvoda is észreveszi (a gyerek éhes, koszos) és jelez.
Az albérletébe hogy jutottatok be szétnézni milyen állapotok uralkodnak?? Ha nem engedi Hozzátok? Nekem sántít a történet de minimum túlzó
Ahol az albérlet kijön 44000 Ft-ból és emellett van némi ennivalóra és sok piára pénz, akkor az max egy tanya lehet a világ végén kis helyen viszont mindenki mindenkit ismer és hamarabb lépnek (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!