Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan helyezheto at egy...

Hogyan helyezheto at egy kiskoru az anyukatol az apukahoz?

Figyelt kérdés
A paromnak van egy 5eves kislanya. Nagyon rosz a kapcsolat az anyaval tobbszor megakadalyozta a lathatast is amikor is mar a csaladsegitot kellet hivni hogy ilyen helyzetben vagyunk. Mostanra tobben mondtak hogy az anyukat sokszor latjak reszegen, a kislany sokat panaszkodik hogy ehes es az anyuka azt mondja neki hogy igyon vizet..mar panaszal eltunk a csaladsegitonel a gyamugyon de nem tortenik semmi.. Egyszeruen felemesz minket ez a helyzet hogy szinte tehetetlenek vagyunk. A kislanyt mindig ide oda lepaszolja de hozzank nem engedi. Bevetele nincsen csak a gyerektartas amit fizetunk 30eft..plusz a csaladi.. Mit csinaljunk? Mit tehetunk? Remes erzes mikor vissza kell vigyuk..anyuka rendszeresen cefre szagu es remesen igenytelen.alberletbol kiraktak most talalt masikat. Nekunk sajat hazunk van a korulmenyeket ossze se lehet hasonlitani..kerlek adjatok tanacsot hova menjunk kihez forduljunk? Koszonom

2016. márc. 10. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bíróságon el kell indítani az elhelyezés megváltoztatását.
2016. márc. 10. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Ezt ma olvastam. A gyermekvédelemről, a családgondozásról, és aztán az apuka elperelte a gyereket. Iszonyú.

[link]

2016. márc. 10. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

húúú de nagy pénz az a havi 30 meg egy 10 es családi biztos abból iszik meg él meg...

ez nagyon tipikus új mostoha anyuci nyavajgásnak tünik

2016. márc. 10. 22:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Kerdeztuk a gyamugyon tobbek kozott ezt is es kozoltek velunk hogy a gyerektartas es a csaladi mar elegendo bevetel.... Na ne is mondjak hogy milyen arcot vagtam.. Mondlm alberletbe ugy hogy az anyuka iszik??? Mondom ez valami rossz vicc..az a problema hogy bizonyitani kell az alkoholizmust.. Ami annyit tesz hogy pont akkor kell berugva lennie amikor a gyerekkel otthon van es pont akkornmegy a gyamugy..ennek az eselye igen csekely. Tanuk is vannak tobben is de az az elv hogy az anyanal a legjobb a gyereknek. A birosagi prucedurara felkeszitettek hogy kb 2 ev.. Ugy hogy szegeny kislanyhoz az ovodaba mar pszihologust hivtak..egyszeruen a szivem szakad meg.
2016. márc. 10. 22:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? Mostoha anyuci nyavalygas??? Ez most rosszabbul esett mint mint egy pofon. Minden lehetseges opciot probalunk szamitasba venni es segiteni a gyerken aki zokog ha az anyjahoz viszuk vissza es en vagyok a hisztis mostoha?? Koszonom szepen. Magyarul fordituk el a fejunk es ne csinaljunk semmit. Sajnalom de anya vagyok 2 gyermekem van es ezt a kislanyt is ugy szeretem mint a sajatomat es sajnos nemtudok elfordulni es latom hogy a parom is szemved kerlek ha nem tudsz tanacsot adni inkabb ne irj.
2016. márc. 10. 22:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Próbáljátok Meg lebuktatni egyszer mikor be van rúgva.Kitartást nektek,remélem megoldódik szegèny kislány sorsa!Kitartást Nektek és legfőképpen neki!
2016. márc. 10. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Keressetek egy megfelelő ügyvédet. Nem csak az alkoholizmus kell legyen az ok. Az óvodát is meg lehet híni tanúskodni. Pszichológust is lehet kérni .

A gyámügy és a családsegítő sokszor nem a megfelelő embereket foglalkoztatja. Viszont az albérlet nem lehet indok, hiszen nagyon sokan élnek albérletben megfelelően.

2016. márc. 10. 23:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Koszonjuk ma keresunk egy erre specializalodott ugyvedet. Nincsen mire varni csak a birosag marad ha evekig tart is.
2016. márc. 11. 06:09
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

30+16 az nálam 46...

Ha ennyiből él albérletben plussz rezsit fizet plussz valamit csak vásárol meg még iszik is akkor miből????

ügyvéd megoldja a problémát miért tartana évekig a dolog?

Bevétele nincs, tanúk vannak, miszerint részeg a gyerek pedig 5 éves aki eltudja mondani mi történik vele...

Sima ügy, véleményem szerint...

2016. márc. 11. 08:09
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Utolsónak. Sima ügy Magyarországon? Szerintem is jobb helye lenne az apukánál, de a bürokrácia, meg a nem az én dolgom, nem foglalkozom vele típusú emberek miatt (és itt gondolok gyámügyesre is, aki csak elvégzi a kötelező munkát, vannak ilyenek sajnos) nem olyan egyszerű.

Sajnálom szegény kislányt :(

2016. márc. 11. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!