Hogyan helyezheto at egy kiskoru az anyukatol az apukahoz?
Bíróságon el kell indítani az elhelyezés megváltoztatását.
2016. márc. 10. 21:49
Ezt ma olvastam. A gyermekvédelemről, a családgondozásról, és aztán az apuka elperelte a gyereket. Iszonyú.
[link]
2016. márc. 10. 22:06
húúú de nagy pénz az a havi 30 meg egy 10 es családi biztos abból iszik meg él meg...
ez nagyon tipikus új mostoha anyuci nyavajgásnak tünik
2016. márc. 10. 22:06
4/15 A kérdező kommentje:
Kerdeztuk a gyamugyon tobbek kozott ezt is es kozoltek velunk hogy a gyerektartas es a csaladi mar elegendo bevetel.... Na ne is mondjak hogy milyen arcot vagtam.. Mondlm alberletbe ugy hogy az anyuka iszik??? Mondom ez valami rossz vicc..az a problema hogy bizonyitani kell az alkoholizmust.. Ami annyit tesz hogy pont akkor kell berugva lennie amikor a gyerekkel otthon van es pont akkornmegy a gyamugy..ennek az eselye igen csekely. Tanuk is vannak tobben is de az az elv hogy az anyanal a legjobb a gyereknek. A birosagi prucedurara felkeszitettek hogy kb 2 ev.. Ugy hogy szegeny kislanyhoz az ovodaba mar pszihologust hivtak..egyszeruen a szivem szakad meg.
5/15 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? Mostoha anyuci nyavalygas??? Ez most rosszabbul esett mint mint egy pofon. Minden lehetseges opciot probalunk szamitasba venni es segiteni a gyerken aki zokog ha az anyjahoz viszuk vissza es en vagyok a hisztis mostoha?? Koszonom szepen. Magyarul fordituk el a fejunk es ne csinaljunk semmit. Sajnalom de anya vagyok 2 gyermekem van es ezt a kislanyt is ugy szeretem mint a sajatomat es sajnos nemtudok elfordulni es latom hogy a parom is szemved kerlek ha nem tudsz tanacsot adni inkabb ne irj.
Próbáljátok Meg lebuktatni egyszer mikor be van rúgva.Kitartást nektek,remélem megoldódik szegèny kislány sorsa!Kitartást Nektek és legfőképpen neki!
2016. márc. 10. 22:29
Keressetek egy megfelelő ügyvédet. Nem csak az alkoholizmus kell legyen az ok. Az óvodát is meg lehet híni tanúskodni. Pszichológust is lehet kérni .
A gyámügy és a családsegítő sokszor nem a megfelelő embereket foglalkoztatja. Viszont az albérlet nem lehet indok, hiszen nagyon sokan élnek albérletben megfelelően.
2016. márc. 10. 23:36
8/15 A kérdező kommentje:
Koszonjuk ma keresunk egy erre specializalodott ugyvedet. Nincsen mire varni csak a birosag marad ha evekig tart is.
30+16 az nálam 46...
Ha ennyiből él albérletben plussz rezsit fizet plussz valamit csak vásárol meg még iszik is akkor miből????
ügyvéd megoldja a problémát miért tartana évekig a dolog?
Bevétele nincs, tanúk vannak, miszerint részeg a gyerek pedig 5 éves aki eltudja mondani mi történik vele...
Sima ügy, véleményem szerint...
2016. márc. 11. 08:09
Utolsónak. Sima ügy Magyarországon? Szerintem is jobb helye lenne az apukánál, de a bürokrácia, meg a nem az én dolgom, nem foglalkozom vele típusú emberek miatt (és itt gondolok gyámügyesre is, aki csak elvégzi a kötelező munkát, vannak ilyenek sajnos) nem olyan egyszerű.
Sajnálom szegény kislányt :(
2016. márc. 11. 08:53
Kapcsolódó kérdések: