Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gáz szülőkkel menni...

Mennyire gáz szülőkkel menni a moziba huszonévesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék megnézni egy animációs filmet, amit most vetítenek moziban, de nem tudom ha már rég elmúltam 20 akkor nem ciki lenne ilyet szülővel megnézni?
2016. márc. 4. 08:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan ennyire végtelenül felületesek az emberek? Nem az számít, hogy kivel érzed jól magad, hanem az, hogy mások mit szólnak hozzá?

Én májusban a barátnőm 17 éves fiával fogok elmenni moziba, mert mindketten szeretnénk megnézni az Alice tükörországban című filmet. Az ő szüleit nem érdekli ez a film, a barátait sem, engem viszont igen. Benne egy pillanatra sem merült fel, hogy ciki egy 41 éves nővel moziba menni.

(Mielőtt bárki pedofíliával vádolna, nem nincsenek ilyen hajlamaim, normális párkapcsolatom van egy velem egyidős férfivel. A gyereket születése óta ismerem és fel sem merül bennem több, mint egy egyszerű közös mozizás)

2016. márc. 4. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Ember! Én mai napig leülők anyámmal, és nevelőapámmal még otthon is mesét nézni. Moziba meg simán elmegyünk nemcsak mesére de bármilyen filmre.

28 /F

2016. márc. 4. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
50 éves már elmúltam, és nagyon szívesen mennék moziba velük, ha élnének...
2016. márc. 4. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Utoljára 13-14 évesen voltam ebben a "ciki" korszakomban. Meg úgy minden normális ember . Nőlj fel,és legyél velük ,amíg lehet és meg nem halnak.
2016. márc. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!