Segítség kéne szülőkkel és testvérrel kapcsolatos problémákban. Ötletek? A többi infó lejjebb.
1.A szüleim mindentől túlságosan féltenek. Még akkor is aggódnak értem amikor egyedül megyek a buszhoz. Pedig kis városban lakunk és amugyis 12 éves vagyok.
Aztán rossz szemmel nézik ha rajongója vagyok valakinek. Vegyük példának hogy még azért is megharagudtak mert aláírást AKARTAM kérni a kedvenc szinésznőmtől. Aki mellesleg magyar szoval nem is Hollywoodba szándékoztam egy levelet küldeni.
Aztán minden személyes dolgomat (pl a naplómat) elolvassàk mondván a szülőnek mindenről tudni kell.
2.A hat éves hugom mindig mindenröl árulkodik a szuleimnek. Olyan idegesítő az a tipikus elhaló hangja.
A másik bosszantó dolog meg az hogy mindenemet elveszi és mindig azt akarja csinálni amit én.
MIT TEGYEK?
12/L
Tessék?
Mire jó ez a sértegetés?
Nem kértem engedélyt
Szia!
Az, hogy túlságosan féltenek lehet egy jó dolog de egyben bosszantó is. Szerintem ez ellen nem tudsz mit tenni. Az, hogy a buszhoz nem engednek ki, még az is érthető...
Ha szülő lennék valószínű ezt az aláírásos dolgot én sem díjaztam volna, de mindegy.
Viszont az, hogy a naplódat is elolvassák, az felháborító. Ahová tudod vidd magaddal vagy dugd el valami jó kis helyre!
A húgod pedig el lett kényesztetve. Én egyszer olvasnék be neki, aztán többet nem árulkodna, hiába 6 éves.
Te is vedd el mindenét, tanulja meg, hogy neked milyen rossz ha elveszed a dolgait!
Csinálj hülye dolgokat, aztán majd jól kineveted, hogy milyen butaságokat csinál!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!