Mit reagálnátok ha a tizenhárom éves lányotok a Mein Kampf-ot olvasná?
Egy ősi jelkép lerajzolásáért kaptál ki? Úúú.
Ilyenkor fogom a fejem. Attól, hogy Hitler a Lanz von Liebenfels Ostara újságból "kölcsönözte" a jelképet, az egy dolog. NEM a jelkép követte el azt a rengeteg bűnt, hanem a náci katonaság.
Gratulálok a szülőknek, hogy a "jó szerencse" vagy "halhatatlanság" jelképéért elvertek. Te Jó Isten!
Semmi extrát. Ha rossz környéken élnénk, ahol pl. bevándorlók, kisebbségiek terrorizálnák a gyerekem, ott megérteném,hogy ezzel akarja lelkét edzeni.
Bár a náci eszme kíméletlensége óriási pusztítást okozott Európában, lassan a történelem rehabilitálni fogja őket is, mert a mostani "minden szerencsétlenen segíteni kötelességünk" mentalitás pusztulásba fogja dönteni Európát. Pl. még egy konszolidálódott náci rendszerben sem lennének itt menekültek.
"Egy ősi jelkép lerajzolásáért kaptál ki? Úúú. "
Szerintem azért rajzoltam a repcsikre, mert ősi buddhista jel? Sokkal valószínűbb, hogy láttam valami háborús filmben. Elverésről amúgy szó se volt, csak el lett magyarázva, hogy ezt nem kéne csinálni.
Ha ez tetszik neki, akkor olvassa csak.
Szerintem rosszabb volna, ha a bibliát olvasná...az sokkal rosszabb, több szempontból is.
# 16
Mért kell állandóan abból kiindulni, hogy jujj ne tiltsuk a gyereket semmitől, csak felerősítünk benne ezt-azt. Mért ?
A mai gyerekek hülyék ? Nem tudják elfogadni, hogy a szülő nem hobbiból tiltja el valamitől ? Kisgyereknél megértem, hogy csak azért is belenyúl a konnektorba, na de azért egy 13 évest nehogy már ne lehetne normálisan erről arról "letiltani". Nem kell burokban nevelni. Normális családban igen is helye van veszekedésnek, büntetésnek és fegyelmezésnek. De nyilván fontosabb, hogy a munkából hazajövet csend legyen és nyugalom.
A világon semmit, miért ne olvashatna egy alapvető történelmi kordokumentumot? (én is olvastam, úgyhogy max sajnálnám Adolf terjengős-ömlengős borzalmas stílusa miatt)
#18, én a nácizmust többek között a REND fetisizálása miatt rühellem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!