Mit t reagálnátok ha a tizenhárom éves lányotok azzal álna elő, hogy mindkét nemhez vonzódik?
Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 14:24
1/19 anonim válasza:
1.szeretem,ezzel együtt is.
2.még nem biztos,ilyen korban még nem igazán tudja
2/19 anonim válasza:
Amikor ennyi voltam, én is azt hittem hogy bi vagyok, így nyilván nem zavarna.
3/19 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele. Mit tud ő a szexualitásról. És elmesélném, én mit tudok a szexualitásról.
4/19 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele. A szexualitásról, és minden ehhez kapcsolódó dologról. Örülnék, hogy megosztja velem az érzéseit. Persze attól ugyan úgy szeretném. Bár ez még közel sem jelenti hogy tényleg az.
5/19 anonim válasza:
Leültetném és komolyan elbeszélgetnék vele a szexről, védekezésről, a veszélyekről és hogy nagyon örülnék, ha még vagy 4-5 évet várna vele. Ez pont az a kor, mikor elkezdi érdekelni a szexualitás, nincs ezzel semmi gond. Komolyan kell vele beszélni, normális hangnemben, semmiesetre se lecseszni, meg habzó szájjal tiltani.
6/19 anonim válasza:
hát... őőő... jó, hajrá...
nekem ez lenne a válaszom
7/19 anonim válasza:
Úgy emlékszem ennyi idősen még én is ezt hittem.
8/19 anonim válasza:
Először is nagyon örülnék, hogy ilyen őszinte.
A többit meg már leírták előttem.
9/19 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy mit eszik a fiúkon? :O
Na jó, nem viccelem el, valószínűleg azt tenném, mint amiket leírtak előttem. Ha később kiderülne, hogy csak a lányokhoz vonzódik, azt is elfogadnám.
10/19 anonim válasza:
Szerintem ez csak fellángolás vagy "menö" akar lenni nem?
Nekem is volt egy ilyen idöszakom, ket lannyal is smároltam, de több nem volt..
mondjuk 18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!