Mit t reagálnátok ha a tizenhárom éves lányotok azzal álna elő, hogy mindkét nemhez vonzódik?
Csak azért kérdezem,mert másodikosan is éreztem így,csak nem
tudtam,hogy van ilyen és azóta...
12es.
Te ezek szerint nálad így játszódna le:
Mondhtok valamit?
Persze kicsim 3n feltétel nélkül szeretlek!
Mindkét nemhez vonzódok
Na most ütlek agyon.
Most komoly?
13 évesen még keresi önmagát, dúlnak benne a hormonok és még tapasztalata sincs.
Semmit nem szólnék, hisz még egyáltalán nem biztos, hogy valódi amit érezni vél. Majd ha 23 vagy 33 évesen is ezt mondja, akkor komolyan veszem. De akkor sem "érdekel" a lényeg, hogy boldog legyen. Amíg egy rendes emberrel köti össze az életét addig nem érdekel.
Még nem biztos, hogy később is így lesz, de ugyanakkor én 12 éves korom óta tudom, hogy a nőkhöz is vonzódom (én is nő vagyok). Nekem is mindig azt mondták, hogy ugyan már, változni fog, még 16 évesen is ezt mondogatták, aztán 20 éves korom után vonakodva de felfogták, hogy nem csak a hormonok szórakozhatnak, valaki kicsi kora óta tudja.
Én továbbra is elfogadnám és szeretném a lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!