Nektek szulok mi volna a reakciotok ha a 21 eves fiatok egy ut szelen levo prostival csinalna eloszor es bavallana nektek?
Engem nem érdekelne a fiam szexuális élete, és szerintem nem feltétlenül akadnék ki azon, ha prostihoz ment, ha az mondjuk egy jobban szituált luxusabb prosti lenne, aki a lakásán fogadja a vendégeket, mert az valószínűleg higiénikusabb.
De egy útszéli, az aggasztana, én is arra gondolnék, hogy attól mi mindent lehet elkapni...
De ha el is mondaná nekem a fiam, nem fognám kézen és nem vinném el rendelésre, hanem max kinéznék neki a neten egy rendelőt/orvost, és javasolnám neki, hogy menjen el oda.
De azt semmiképpen nem gondolom, hogy 21 évesen korai a szex...
Hozzá kell tennem, nincs fiam, ezért nem tudom 100%-osan beleélni magam, de megpróbáltam.
Megfogjak kerdezni kivel?nincs baratnod,kovel??!Es en erre mondjam meg hogy prostival?Egy ilyen vallomas csak igy zajlothat le.
Mas szoval valjam be amit tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!