Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szulok mi volna a...

Nektek szulok mi volna a reakciotok ha a 21 eves fiatok egy ut szelen levo prostival csinalna eloszor es bavallana nektek?

Figyelt kérdés
Inkab tartja meg maganak ezt a titkot mert ha elmondja a szuleinek akkor azok beleorulnek,vagy megundorodnak orokre a fiuktol,foleg ha elegge sok stresz eri oket es ez meg tenne rea 1 lapattal.

2016. febr. 25. 17:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
5%
Azt hogy proli és szerencsétlen. Én nem csinálnék úgy gyereket, hogy ne tudjam fizetni a kiadásait. Legalább egy normális prostira. 20.000ftja nem volt 21 évesen? Ha tanul még akkor főleg, de egy ilyen fiút aki nem tudja összeszedni a tökeit és 21 évesen szűz nem nevelnék.
2016. febr. 25. 18:14
 22/37 anonim ***** válasza:
80%
De amúgy mi köze hozzá? 21 éves vagy. Nagyon gáz lehetsz, minden szempontból. De anyád is ha szerinte korai a szex 21 évesen. Ne beszélj róla, xard le. és szedd össze a tökeidet.
2016. febr. 25. 18:17
 23/37 anonim ***** válasza:
63%

Engem nem érdekelne a fiam szexuális élete, és szerintem nem feltétlenül akadnék ki azon, ha prostihoz ment, ha az mondjuk egy jobban szituált luxusabb prosti lenne, aki a lakásán fogadja a vendégeket, mert az valószínűleg higiénikusabb.

De egy útszéli, az aggasztana, én is arra gondolnék, hogy attól mi mindent lehet elkapni...

De ha el is mondaná nekem a fiam, nem fognám kézen és nem vinném el rendelésre, hanem max kinéznék neki a neten egy rendelőt/orvost, és javasolnám neki, hogy menjen el oda.

De azt semmiképpen nem gondolom, hogy 21 évesen korai a szex...

Hozzá kell tennem, nincs fiam, ezért nem tudom 100%-osan beleélni magam, de megpróbáltam.

2016. febr. 25. 18:22
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyád 21 évesen korainak tartja, hogy dugni akarsz, akkor jobb, ha megkíméled az ehhez hasonló izgalmaktól. Esetleg 4-5 év múlva majd meséld el neki a következőt.
2016. febr. 25. 18:40
 25/37 A kérdező kommentje:
Nagymamam 22 evesen szult, ferjhez ment 22-21 evesen, akkor nem volt szo rola hogy jaj de koran szult.
2016. febr. 25. 18:47
 26/37 anonim ***** válasza:
83%
#26 és te hány évesen tervezel szülni?
2016. febr. 25. 18:50
 27/37 A kérdező kommentje:
Igen valoban ha csak szex egy normali lanyal az nem hiszem hogy baj lenne,megertenek de egy utcai prostival,nem tudom mit gondolnanak rolam utana,mondjam el vagy ne,azert kierdem hogy aki szulo hogy reagalna erre?
2016. febr. 25. 18:54
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
A szülő általában ismeri a gyerekét. HA elmondod, hogy túl vagy az elsőn, pontosan tudni fogják, hogy prostihoz mentél, mert ismernek, tudják, hogy nincs nő sehol...
2016. febr. 25. 18:56
 29/37 A kérdező kommentje:

Megfogjak kerdezni kivel?nincs baratnod,kovel??!Es en erre mondjam meg hogy prostival?Egy ilyen vallomas csak igy zajlothat le.

Mas szoval valjam be amit tettem

2016. febr. 25. 18:57
 30/37 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de nagyon túlpörgöd ezt a dolgot. Ha ennyire nem bírod magadban tartani, akkor mondd, hogy neten ismerkedtél valami nővel, elmentél hozzá és megtörtént. De mivel nagyon könnyen adta magát, most aggódsz, nem kaphattál e el valamit, vagy valami hasonló. A soraid olvasva azt hinném, hogy 13 évesen mentél prostihoz, most meg mindenáron megbeszélnéd anyuval. 21 évesen nem kellene szerintem sem a szülők véleményét kérni ilyen dolgokban.
2016. febr. 25. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!