Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha mar nem birom?

Mit tegyek, ha mar nem birom?

Figyelt kérdés

Anyammal a kapcsolatom sose volt jo, regota csak bantjuk egymast. Miota elek azt erzem hogy csak egy pup vagyok a hatan, allandoan ezt is hangoztatja mindenkinek. Folyamatosan bant lelkileg, batmit teszek az valahogy sosem eleg jo neki, allandoan csak a hibaim hangoztatja es nagyon csunyan beszel velem, ha valami neki nem tetszik. Mar kezdem feladni a dolgokat, nem tudom elhinni magamrol hogy barmire kepes vagyok. Sulibol is sokat logok, pedig iden erettsegizek, es ez fontos lenne nekem, de egyszeruen ugy erzem, hogy felesleges probalkiznom, mert ugyse lesz belolem semmi. Sokszor maradok inkabb otthon, es alszok, mert akkor legalabb nem tud bantani. Nagyon sokszor felhivta mar a baratnoit avval hogy engem utal, es ki akar rakni otthonrol. Meg multkor avval fenyegetett hogy fogad ugyvedet es ramhivja a rendorseget, higyha nem tunok el itthonrol. Mar az osztalyfonokomtol is segitseget kertem, de en jottem ki rosszul a dolgokbol, mert hiaba probalt segiteni, hogy elkoltozhessek kollegiumba, anyam bement az igazgatosagra es lejaratott engem es az osztalyfonokom is, hogy mi ellene szovetkeztunk. Az egesz iskola errol beszelt.... Mar nem tudom, hogy mit tudnek tenni. Kicsit beteg de mar az ongyilkossag gondolataval is jatszadoztam, tobbszor mondta is hogy nem erdekli hogy ha elek vagy halok csak menjek el otthonrol, mert neki nem kell egy ilyen lehuto, aljadek ember mint en.

De mielott barki csak a negativat vonna le, el kell hogy mondjam, hogy anyagilag mindig mellettem allt es segitett nekem, es egyeduli neveloszuloket azert ezt tenyleg tisztelendo benne...

En nem szeretnek a terhere lenni tobbet, nem is szeretnem latni ot, csak annyit szeretnek, hogy boldog legyen es, hogy ne bantsam ot.

2016. febr. 25. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A megoldás pedig az lenne, hogy tanulsz. Ha nem lógnál, jó jegyeid lennének, és leérettségiznél, lehet, hogy anyukád is értékelné.

De ha nem, az sem baj, mert a magad boldogulása érdekében kell az érettségi.

Próbáld összeszedni magad, és most a tanulásra koncentrálni. Ha megvan az érettségi, elkezdhetsz dolgozni, mellette akár még tanulhatsz is, aztán ha van egy jó munkahelyed, elköltözhetsz otthonról.

2016. febr. 25. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad, ez már a "célegyenes".

Érettségizz le, keress munkát és vegyél ki egy szobát / próbálj egy kollégiumban külsősként helyet szerezni vagy hasonló.

2016. febr. 25. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Valami oka csak van annak, hogy ilyen rosszba lettetek. Ha te alszol, ahelyett, hogy elmennél az iskolába, nem takarítasz otthon, nem mosogatsz stb., akkor nem csoda, hogy léhűtőnek nevez, és csak tehetetlenségében mond olyanokat, hogy látni sem akar, nem azért, mert tényleg így lenne, hanem nem jó pszichológus, nem tudja, hogyan adja ki a mérgét, inkább próbálj te megváltozni, de nem kell ezt "lekommunikálni", hogy anyu, mostantól ilyen meg ilyen leszek, hanem fogd magad, és legyél másmilyen, meglátod, anyukád sem fog haragudni rád. Legelőször is menj el a suliba rendesen, látom, jó tanuló lehetsz, érettségizz le, és nézz valami jó szakma után (a jót nem arra értettem, hogy sokat lehessen keresni), ami igazán érdekel. Itt van a szakmák listája, válogass belőlük, vagy tanulj tovább, legyél például tanítónő ott, ahol élsz.

[link]

2016. febr. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!