Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem birom oket elviselni mit...

Nem birom oket elviselni mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleim olyan szinten felidegesitenek hogy tobbszor probaltam öngyilkos lenni miattuk.. mindig orditanak velem es meg vernek. Nem törődnek velem. Ha anyát megkerdemh szerete engem nem mond semmit. Apacskat mar meg sem kérdem mert ő nem szeret senkit sem. Allandoan letornek. Ha gyűjtők egy kis önbizalmat azt is elveszik tőlem.. mindig azt mondjak h balf* sz vagyok meg h nem merek senkihez sem szólni. Pedig nem is ismernek, mert lehet nem vagyok egy nagyszájú csaj de mindig beszélgetek mindenkivel... mindig hallom h anyacska a testvéremnek beszel ki telefonon h en milyen balf* sz vagyokmeg hul y*e.. elegem van belőlük. H mindig leertekelnek. Egymassal is mindig veszekednek meg apám veri anyamat neha.. meg engem. Meg akarok hallani.engem kutya se szeret se:'((17l

2016. jan. 31. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Anyácska...apácska...jesszus, ez így már sok(kkk)
2016. jan. 31. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Jovanakko
2016. jan. 31. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Először őket öld meg. Aztán ha szretnéd magadat.

Nyugi csak viccből mondtam, töltsd be a 18at és huzt el othonról. Szard le őket ez at egyetlen megoldás.

2016. jan. 31. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha a szüleid vernek és emellett lelki terrorban tartanak, akkor irány a gyámügy, szólj nekik, hogy mi a helyzet otthon. Keress fel egy pszichológust is, akivel tudsz erről beszélni, és segít neked kilábalni az öngyilkossági gondolatokból.
2016. jan. 31. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Időpont ma 19:08

Micsoda okos tanács! Mennyire ostoba is egyben! Ugye te nem szoktál gondolkodni, csak osztod a nagy bölcsességet, hogy rohanjon gyámügyesekhez?? Akkor legalább írd már le neki, hogy ha ezt teszi, akkor mi lehet a következménye.

Én leírom helyetted ha már ezt elmulasztottad.

Szóval kérdező ha rohansz a gyámügyhöz a következő fog történni.

Egy gyámügyes dolgozó elbeszélget veled, meghallgat. Majd felkeresi a szüleidet, és velük is elbeszélget. Velük közölni fogja, hogy mi a panaszod, és hivatalból kimennek majd "terepszemlére" Amiben benne van az is, hogy elbeszélgetnek majd a testvéreddel, esetleg bemennek az iskolába, hogy tanárokkal is elbeszélgessenek. Így próbálják meg kiszűrni, hogy a panaszod mennyire valós, mennyit teszel rá vagy mennyi igazság van benne. Persze ez nem 3 nap alatt fog lezajlani. Ha az értékelés végeredménye az, hogy a testi és lelki fejlődésed veszélyben van, akkor a szülőket "megróják". Ez annyit jelent, hogy kapnak egy hivatalos levelet amiben közlik a szülőkkel, hogy "ejnye-bejnye" viselkedjenek veled rendesen mert ha újabb panasz lesz akkor nem csak pénz bíróság, bíróság lesz a vége hanem téged is kiemelnek. De mire eljutsz idáig már be is töltötted a 18 évedet.

Na de te ismered a szüleidet.

Szerinted mit fog anyád és apád csinálni, ha egy nap csöngetnek, és az ajtóban bemutatkozik egy hölgy vagy férfi, hogy gyámügyesként hivatalból jött ki, mert te panaszt tettél a rendszeres bántalmazás miatt..

Nos??

Ha igaz amit írtál (és én itt most nem kérdőjelezem meg a valódiságát) akkor én nem lennék a helyedben amikor a gyámügyes a beszélgetés végén feláll a fotelból, elköszön a szüleidtől, és elmegy. Te viszont otthon maradsz apád és anyád közelében...

Nagyon okos tanács, hogy "jaj, rohanj a gyámügyesekhez, tegyél panaszt" de a belátható következményeket senki nem mondja el.

Gyámügyesekhez csak akkor menj ha van hova menned, és nem kell anyád-apád szemébe nézni utána.. Ha ez nincs, akkor nem sokat tudsz tenni. Csak azt amit minden fiatal csinál akik hasonlóképpen élnek otthon. A lehető legkevesebbet kommunikálsz a szülőkkel, ha tudsz bezárkózol a kis szobádba, és minél kevesebb időt kelljen velük tölteni. 18 évesen pedig elköltözni amilyen hamar csak lehet. 1 éved van, hogy tudatosan spórolj pénzt, hogy amikor tudsz menni, legalább szobát tudj bérelni. Persze törekedni arra, hogy tudj dolgozni diákmelósként is.

2016. jan. 31. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj biztos rossz, de a te korodban kb minden 2.3. kamaszt fenyítenek, mérgelődnek rá, mert vagy megvan rá az ok, vagy ha nincs akkor az áldozat a gyerek, a családi konfliktusnak. Tudom milyenek az ilyen kiabáló, veszekedős szülök sajnos, de ne ess kétségbe, vagy vonulj tőlük el, legkevesebbet kommunikálj vagy menj el barátodhoz, valakihez akinél biztos helyed van, nem akarod nézni/hallgatni őket.
2016. jan. 31. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Hát szerintem meg nagyon nem normális,ha valakit vernek.

2016. jan. 31. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem is írtam ezt.
2016. jan. 31. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!