Szerintetek normális hogy anyám elakar utazani pont a születésnapomon?
Figyelt kérdés
Anyámmal egy idöben van a születésnapunk és mivel ö idén 40 lesz ezért elakar utazni (apámmal). Lassan 3 éve külföldön élünk és az elmült években borzalmasan teltek a születésnapjaim. Mellesleg a szüleim 4 évet távkapcsolatban éltek és ez a mai napig kihat rájuk. Egyik héten minden happy aztán a másik héten ordibálások, veszekedések. Pont szünetre esik a születésnapunk anyámmal ami azt jelenti hogy otthon leszünk a nálam kisebb tesóimmal. Otthon van házunk de szülöi felügyelet nélkül nem alhatunk otthon hanem muszáj a mamámhoz menni akivel nem szívesen ünnepelném a születésnapom. állandóan rajtam csattan az ostor.. Az elmúlt idöszak volt életem legrosszabb idöszaka és még a születésnapom sem várhatom örömmel hisz a szüleim nélkül kell ünnepelnem.. Mondjátok ti mit tennétek ?2016. febr. 22. 15:32
21/21 anonim válasza:
Lásd be, hogy nagyon eltúlzod ezt a dolgot. Anyád romantikázni akar a 40. születésnapján, teljesen érthető, nekem ez egyáltalán nem lenne gond. Mondjuk a 17. születésnapomat a családommal is és a barátaimmal is megünnepeltem és egy jó nagy bulit csaptunk. Talán pár havert, barátot érdemes lenne szerezned, mert lassan már felnőtt vagy és lehet nem akar anyukád mindig veled foglalkozni, jól is teszi egyébként, ez így van rendjén. Egyébként gondolom felköszönt téged az utazás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!