Szerintetek normális hogy anyám elakar utazani pont a születésnapomon?
Hová utaznak?
Nem tudnál velük menni?
elsö kommentelö :
17 leszek. Vannak barátaim otthon , de nem az igaziak. Az útóbbi idöben már felköszönteni sem köszöntöttek. Megromlott a kapcsolatom mindenkivel és elhihetitek hogy nem miattam.
második kommentelö:
A seychelles-szigetekre.. és nem visznek magukkal mert anya a "szerelmével" akarja eltölteni a születésnapját egy ilyen egzotikus helyen. Ha engem vinnének akkor már a tesóimat is vinniük kellene és így az út horribilis lenne. Így most én eléggé szívok
Na varj, ez nem csak a te szuletesnapod, hanem az ove is, raadasul az ove most kerek :)
Az a resze tehat jogos hogy most az egyszer kettesben is akarnak lenni, plane hogy a gyerekek mar reg nem kicsik.
A gond ha jol ertem az, hogy a mamadhoz nem szivesen mennel, akkor ezt a reszt probald varialni, hogy nem lehetne e mashol lennetek addig (masik mama, egyeb rokon, baratno stb).
"Megromlott a kapcsolatom mindenkivel és elhihetitek hogy nem miattam. "
Haat, ezek a mindenki szembejon az autopalyan tipusu esetek azert elgondolkodtatoak. Tobb egymastol fuggetlen eset, es mindenhol csakis a masik fel a hibas? Nem mondom hogy lehetetlen, de azert eleg valoszinutlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!