Kinek van igaza? Jogos, hogy nem adom oda a lakásomat?
Én Budapesten élek, a féltesóm vidéken élt a férjével és a négy gyerekükkel. Csak a pasi kirakta őket (új szerelem) és azóta ők anyukánknál éltek. Most viszont kapott egy állást itt, Budapesten, de képtelen lenne egyedül fenntartani egy albérletet. Én jelenleg a szerelem miatt ingázok Budapest és Bécs között, szóval a hét egyik felén itt vagyok, utána ott. Anya pedig mondta, hogy amíg nem rendeződik a tesóm helyzete, addig lakhatnának nálam, úgyis nagy a lakás és a testvérem is örült ennek. De én ezt nem akartam és meg is mondtam. Oké, nagy, de nem gyerekekre van berendezve és nekem már fél óra is sok belőlük, tanulni képtelenség lenne itthon (egyetemista vagyok).
Szóval most én vagyok a szemét, mert nemet mondtam. De még ők se tudják, mennyi idő lesz a válás, vagy bármi, lehet, hogy évekre itt ragadnának.
gondolom a szüleidtől van a lakás. éppen ezért azt mondanám, hogy ne legyél ilyen önző a tesóddal szemben.
na de 4 gyerekkel én se örülnék neki. szóval téged is meg lehet érteni.
mondd meg érthetően, hogy nem tudsz tanulni ennyi gyerektől. erre nem nagyon lehet mit mondani.
Lenne gond, ez 100%.
Nagyon elkényeztetettek és hisztisek, nekem már 20 perc után elegem van belőlük és alig várom, hogy mehessek a közelükből. Így én nem szeretnék élni.
Apától van a lakás, szóval anyának nincs beleszólása, ki lakik ott és ki nem.
Meg oké, nagy a lakás... De nem 6 emberre való, pl. hálószoba csak egy van, ami az enyém. Most nem tudom, hogy a gardróbba, vagy a nappaliban szeretne sátrat verni a gyerekekkel, vagy esetleg a teraszon?!
Jogos. Ami a tiéd, a tiéd. Azzal osztod meg, akivel akarod. Attól még persze, szemétnek fognak tartani.
Jézusom, 5 embert akkor sem fogadnék be a lakásomba, ha az összes rokonom kitagadna miatta.
Semmiképpen ne engedd oda őket!
Ne törődj vele, mit mond anyukád.
Négy gyerekkel hová menne később?
Nincs az a főbérlő, aki kiad neki lakást, ha megtudja, hogy négy gyerek van.
Akkor aztán ott ragadnak nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!