Szerintetek jogos amit csinal?
Hétvégén minden szombaton és vasárnap napi 3-4 órát töltök tanulással és most hétvégén is így történt, csak most napi 5-6 órát töltöttem tanulással, ami eléggé lefárasztott és nem igazán tudtam hétvégén pihenni, így ma suli után délután 3-tól 5-ig kikapcsolódtam pl zenét hallgattam es gépeztem és anyum meg egyből a fejemhez vágta, hogy mikor tanulok, mert egész hétvégén Ő nem látott engem tanulni és ez egyenlő neki azzal, hogy nem is tanultam. Aztán ugye neki álltam megint tanulni majd amikor most végeztem láttam, hogy ki lett húzva az internetem, mert szerinte én nem tanulok és nekem nagyon elegem lett most, mert állandóan tanulok és hajtok, hogy megfeleljek, de így is kitalálja, hogy én nem tanulok és a jegyeim nem eszt állítják és már nagyon ki vagyok merülve és hagynak még kikapcsolódni sem. Sőt a legtöbbször inkább megtanulok hamarabb sok mindenre, hogy legyen pár nap tanulás mentes pihenőm és akkpr meg rögtön a fejemhez vágja, hogy egésznap csak fetrengtem és nem tanultam "megint" semmit. Ja és szombaton kiraktam 2 sötét szennyesemet és idegrohamot kapott, hogy én miért ilyenkor rakom ki a szennyest, közben még bőven vasárnap is mosni szokott és azt mondta, hogy ő nem tűri el azt, hogy neki a szennyestartóban a szennyes ruhákat kell néznie és közben az ő sötét ruháival is tele volt a szennyes, szóval teljesen feleslegesen vitázott ez miatt, és ez volt a másik indoka a net kihúzására, amit amúgy nem értek, mert így is van mobilnetem, szóval nem érzem, de már nagyon elegem van, hogy én folyton hajtok a semmiért ezt kapom.
18/l
Ha a tanulástól ennyire kimerülsz és a jegyedein ez mégsem látszik, akkor ez az iskola túl nehéz neked.
Fejezd be az iskolát és menj el dolgozni, akkor majd nem leszel ennyire kimerült hétvégére.
Hogy fogalmazni nem tudsz az hótziher.
Interneted? Te fizeted?
Valahol egyetértek veled, és valahol az anyukáddal...
Mert ha tényleg tanulnál a fogalmazásod a helyén lenne,jó elhiszem, nehéz suli meg minden, 18 éves vagy, olyan helyre kellett volna felvételizned ami tényleg megy neked, nem egy olyanba ami leterhel, ahhoz, hogy elérj valamit azt kell tanulnod amit szeretnél csinálni az életedben, az, hogy sztár legyél pl. az abszolút hülyeség. A helyesírásodba is beleköthetnék..:D
Viszont abban egyetértek veled, ha valóban hétvégén 5-6 órát tanultál akkor megérdemelted a pihenőt, tök mindegy.. Anyukád valószínűleg -gondolom dolgozik- túlórázott, valaki felbosszantotta a munkahelyén, fáj a feje, sok a stressz keveset alszik... Mindent megtesz, hogy neked jobb legyen, igen, még akkor is ha így viselkedik, csak azt akarja, hogy neked legyen jobb, nem neki tanulsz hanem saját magadnak, akárhogy is vannak ezek a viccek a matekórákról, mind hülyeség.. Mert aki akarja megérti a feladatot, még akkor is ha baromi nehéz, Csak úgy állj a dolgokhoz, hogy tényleg lássa a haladásod, ne menj oda úgy hozzá beszélgetni, hogy anya beszélhetünk vagy valami ilyesmi, mert tuti azt fogja, hinni, hogy a net miatt akarsz vele beszélni, vagy nyalizni akarsz neki.. Minden anya szereti a gyerekét, jó a legtöbb anya szereti a gyerekét, és azt akarja, hogy neki jobb legyen, mint neki volt.. Tanuljon, hogy ne olyan munkát kelljen végeznie mint neki, vagy saját vállalkozás érted? Jó tudom, én is össze-vissza fogalmaztam, de a lényeget véleményem szerint leírtam, mindkettőtök helyesen-és rosszul viselkedik egymással bizonyos szempontokból. Csak próbáld az Ő szemszögéből nézni a dolgokat.. :) és talán megérted valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!