Ha olyat csinál egy fiú amit a csaj nem szeretne, az meg jól tökönrúgja az jogos?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 15:36
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon durva dolog /pl nyúlkál/, akkor jogos. De azért vigyázz ezzel a tökön rúgással. Rokkanttá teheted. Elég a pofon is.
2/4 anonim válasza:
Hát ha mondjuk taperol én is tökön rugnám de vigyázni kell mert a komoly baja lesz akár fel is jelenhet még akkor is ha önvédelem
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos!
Ha tökönrúgja a lány a fiút, akkor a fiúnak joga van összeverni a lányt! Attól még, hogy a fiú provokálja a lányt, azzal a lánynak nem lesz testi fájdalma.
Szóval ha én szórakozásból provokálom a lányt, és ha az a lány ezért tökönrúg engem, akkor a válaszul azonnal összetöröm az arccsontjait annak a lánynak.
4/4 anonim válasza:
Döntse el a lány neki mi a sèrtő...Volt már olyan lány aki egy ártatlan vicc miatt térdelt OTT meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!