Jogos a felháborodásom?
És ehhez max. 10 éves vagy?
Mert ha idösebb, akkor legfeljebb rajtad lehetne háborogni.
Az ajtót CSUKNI kell, nem becsapni - ezt csak hülyegyerekek teszik.
A nagyszülökhöz neked is illene menni, ezzel ne tudom, mi bajod van.
Ébreszteni neked kellene magadat, nem anyádnak - gondolom, van telefonod, az ERRE is alkalmas.
Összességében hisztis gyereknek tünsz, aki csak követelni szeret, de mindenre lusta, viszont szeretné magát kiszolgáltatni.
Aha, már menned kéne, de itt írogatsz.
- az ajtót csak hüyegyerekek csapdossák - ja, meg a pszichiátriai kezelésre szoruló idegbetegek
- az ébresztőóra fogalmát nem ismered, vagy degradáló használni?! Unokahúgom 9 évesként képes egyedül felébredni és elkészülni...
- de neked nincs szád, hogy megmondd, bocsi, most nem érek rá, mert xy-nal találkozok, vagy tanulnom kell, stb.
Tipikus életképtelen kölyök vagy... -.-
Nem jogos. Ez olyan hisztinek tűnik.
Főleg, hogy ha fiú vagy (Geri).
- Ne csapkodd az ajtót. Ha kicsi vagy, miért baj, hogy résnyire nyitva van?
- Nem hiszem, hogy anyukád volt a hibás, egy házasság szinte mindig mindkét fél hibájából megy tönkre. De te ebbe még nem látsz bele, nem voltál még házas.
- Mivel anyukád dolgozik, ezért nyilván adott, hogy mikor tud csak a nagyszülőkhöz menni.
- Miért kell ébreszteni? Óra? Teló?
- Jópofizik? Jajj, de gonosz lehet.
Mienk ide írogatsz, ha késésesben vagy?
Elárulom, egy 15 éves telefonon is van ébresztő funkció.
És fogadjunk hogy a kaját is elsózza?!
És direkt, azért hogy idegesítsen...
És csípős a mustár is
Úgy van, teljesen jogos a felháborodásod. A méltóságod maradéká is ízekre tépi Anyukád. Büntesd is meg, és ne edd meg a tökfőzeléket!
De remélem példát mutatsz neki, hogy egy hiba nélküli ember hogy vislekedik egy szülő-gyerek kapcsolatban.
"Nem képes akkor ébreszteni, amikor megbeszéltük"
Máglyára vele:D
Előző válaszolók: a telefonos ébresztő egyáltalán nem megbízható, az esetek felében nem ébreszt engem pl. SZégyen vagy sem, 21 évesen megkérem anyámat, hogy kopogjon és ébresszen fel, ha valami olyan van.
Az ajtót nem értem miért nem képes becsukni. Egy idő után engem is felhúzna, és becsapnám.
Nagyszülőkhöz illik menni a gyereknek, és kell is, de én se értettem soha, hogy miért nem lehet előző nap szólni, és akkor a gyerek nem szervez akkorra semmit, illetve van ideje lemondani.
Nem tudom miért szóljátok le ennyire a kérdezőt, szerintem igaza van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!