Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, titeket, mivel lehetne...

Szülők, titeket, mivel lehetne rávenni?

Figyelt kérdés

Arra,hogy a 14 éves lányotok tanulhasson rúdtáncolni?

Előtte sokáig gimnasztikázott,de költözés miatt abba hagyta,és most ez tetszett meg neki.

Persze profi,sport szinten,mint Maddie Sparkle https://www.youtube.com/watch?v=SaQXnlGoHL0 vagy a kedvencem Olena Yakymenko https://www.youtube.com/watch?v=xMIkEzPgdGk aki igazi művész.

2016. febr. 15. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Mért ne csinálhatná? Az egy jó sport.
2016. febr. 15. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Azzal, hogy ha leül elém, elmondja, hogy szeretne sportolni, mozogni. Kinézett egy számára szimpatikus sportágat, amit esetleg videón megmutat, ha nem tudnám miről van szó. Utána érdeklődne, hogy hol van ilyen lehetőség, persze én is segítenék utána járni. Szóval nem kell nagy dolog, csak kommunikáció.
2016. febr. 15. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

1, Van a környéken ilyen tanfolyam?

2, Van rá Pénz?

2016. febr. 15. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Csak csinálja a gyerek. Valamikor még hasznát veheti.
2016. febr. 15. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

A Maddie Sparkle-féle videót a helyedben kihagynám a meggyőzésre szolgáló szemléltetésből!

Szerintem egy szülő sem szeretné, hogy a 14 éves lánya a teljes meztelenség látszatát keltve, testszínű fehérneműben erotikusan vonagoljon a rúdon, akármilyen akrobatikusan teszi.

A másik videó már jobb

2016. febr. 15. 12:45
 6/11 anonim válasza:
14%
Na én nemigen engedném,hogy egy feslett, prosti legyen a lányombol
2016. febr. 15. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, milyen feslett prosti? A rúdtáncnak van egy olyan műfaja, ami igenis kemény sport és nem dugdosnak közben pénzt a bugyijába...

Szerintem ezt próbáld erősíteni, hogy te sem a közismert szexklub verziót akarod, hanem a sportot, ami nem arról szól. Az első videót pedig tényleg ne mutasd meg. Olyanokat keress mint a második, ha azt akarod, hogy elengedjenek.

2016. febr. 15. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, a rúdtáncot mára kinevezték sportnak, és valóban sokan nagyon komolyan és profin űzik, DE ettől még ugyanúgy megvan benne a tömény erotika, és bizony az emberek, főleg a férfiak 90%-a úgy is fog rá tekinteni, hogy az AZ a fajta rúdtánc. Ez van. Elég nagy divat lett, és a többség nem azért csinálja, hogy profi sportként űzze, nem is jutnak el odáig, egyszerűen csak szeretik, plusz nőiesebbnek érzik magukat tőle. 14 évesen én kicsit korainak tartom ezt a sportágat, ettől függetlenül, ha a lány ezt szeretné, hát csinálja, legalább van valami hobbija. Amúgy sem ettől válik bárki ri**nccá, ha valaki feslett luvnya akar lenni, az az lesz rúdtánc nélkül is.
2016. febr. 15. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Semmivel.
2016. febr. 15. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Megkérnélek, vigyél magaddal! Én is szeretném csinálni !
2016. febr. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!