Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legtöbb szülő előírja a...

A legtöbb szülő előírja a gyerekének, hogy hogyan kell szólítania?

Figyelt kérdés
Nekünk csak apa és anya van elfogadva, mást nem mondhatunk. Apu, anyuci meg ilyenek nem.
2016. febr. 14. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%
A 40-es években is csak az idióták csináltak ilyet.
2016. febr. 15. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk előírták, sőt azt is hogy nem tegezhetem őket csak magázhatom... képzelhetitek milyen égő volt a barátaim előtt mikor meghallották és mindig rákérdeztek hogy miértnem tegezem őket. Az én szüleim azt hitték így kapják meg a tiszteletet a gyerekeiktől...

Mindegy, nem ragozom, amúgy se jó szülők, sose foglalkoztak velünk de már az is jó pont hogy nem vertek... Mondjuk egyszer anyám hozzámvágta az ollót mert megzavartam könyvolvasásban valami kérdéssel de ezt a mai napig letagadja de én már túlvagyok rajtuk.

2016. febr. 16. 14:19
 23/24 A kérdező kommentje:

Utolsó: megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Ez a magázós dolog tényleg nagyon régimódi, még az én szüleim se követelnek ilyet, pedig ők vernek is.

Most is magázod őket?

2016. febr. 16. 15:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Már 35 :)

Sógorom kifakadt 1x, hogy ő nem tud magázni senkit és emiatt megengedték neki hogy tegeződjön, azóta nekünk is "szabad", de ennyi évesen nekem már nem áll rá a szám :) De nem tudom elképzelni hogy a fiamnak megszabjam hogyan hívjon vagy azt hogy magázódásra kenyszerítsem :)

2016. febr. 16. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!