Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legtöbb szülő előírja a...

A legtöbb szülő előírja a gyerekének, hogy hogyan kell szólítania?

Figyelt kérdés
Nekünk csak apa és anya van elfogadva, mást nem mondhatunk. Apu, anyuci meg ilyenek nem.
2016. febr. 14. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

én a szüleimet Anyunak és Apunak szólítom

az én fiam(hat éves) Anyának és Apának hív minket.néha véletlenül anyut mondunk,akkor nagyon nevet rajta.Pl a férjem mondani akarja,hogy szólj anyának,hogy jöjjön,és ehelyett véletlenül azt mondja,hogy szólj anyunak,hogy jöjjön,akkor ezen nevet.nekem mindegy lenne,hogy hogy szólít,egyet nem tűrnék,ha úgy szólítana,hogy anyám.nekem az nagyon csúnya.soha életemben nem mondtam a szüleimre,hogy anyám meg apám.Néha viccből Tesómnak mondom,hogy szülőanyáddal beszéltél?vagy hogy olyan vagy,mint Apád,de ezeket viccesen mondom

2016. febr. 14. 19:35
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk nem volt ilyen, és nem is hallottam ilyenről.

Van amúgy egy ismerősöm, akinek a szülei kiskorába elváltak, és az apját ezért mindig a keresztnevén szólította (pl. Béla!). Ez felnőtt korára is így maradt :D

2016. febr. 14. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
14%
Igazából azt nem értem, hogy ezen miért vagy kiakadva. Ha szereted a szüleidet, akkor miért olyan nagy kérés, hogy ne nevezd őket úgy, ahogyan ők nem szeretnék?
2016. febr. 14. 20:00
 14/24 anonim ***** válasza:
3%
Nem ,férjemet gyerekek,apának,apinak ,szolitják én mama vagyok ezt jobban szeretem mert anyát el lehet küldeni p*cs*b* a mamát nem .
2016. febr. 14. 20:12
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

"A legtöbb szülő előírja a gyerekének, hogy hogyan kell szólítania?"

Nem.

2016. febr. 14. 20:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiakadva csak kíváncsi voltam, hogy más családoknál hogy van. A barátaim mindig mondják hogy náluk ilyen nincs, de egyébként se olyan szigorúak a szüleik mint nekem, nem kapnak szíjjal például.
2016. febr. 14. 20:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"nem kapnak szíjjal például"

Ez egy csöppet fontosabb, mint hogy anya helyett nem mondhatsz anyucit.

2016. febr. 14. 21:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy szíjjal kapok, hozzá vagyok szokva, nem ok nélkül kapom de nem akarom sajnáltatni magam.
2016. febr. 14. 21:53
 19/24 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Miért kapsz szijjal? ( ha gondolod privátban is írhatsz)

Ez eléggé beteges es régimódi nevelési módszer szerintem...

2016. febr. 14. 22:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Szüleid a 40-es, 50-és években élnek fejben,kicsit sajnállak.
2016. febr. 15. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!