Támogatnád a gyermeked akármilyen sport elkezdésében?
Egyedül az élsportot vagy extrém sportot nem támogatnám.
Ezen kívül felőlem kick-boxolhat vagy balettozhat is, ha neki az tetszik. De pl. a motocross-t nem támogatnám a veszélyessége miatt.
Igen, támogatnám, és támogatom is őket.
Pedig voltak a gyerekeimnek érdekes ötleteik.
Pl: amikor 10 éves volt a lányom birkózni akart. Oké, menjen.
Vagy amikor a fiam néptáncra vagy talajtornára akart menni, és járt is egy ideig. Vittem én oda is.
Sok-sok sportot kipróbáltak mire megállapodtak egynél.
Jelenleg a fiam küzdősportra és focira jár, míg a lányom íjászkodik, és úszni jár. Ja és mindketten járnak konditerembe is. Asport mindig jó, mindegy mit csinálnak.
Igen, támogatnám, és támogatom is őket.
Pedig voltak a gyerekeimnek érdekes ötleteik.
Pl: amikor 10 éves volt a lányom birkózni akart. Oké, menjen.
Vagy amikor a fiam néptáncra vagy talajtornára akart menni, és járt is egy ideig. Vittem én oda is.
Sok-sok sportot kipróbáltak mire megállapodtak egynél.
Jelenleg a fiam küzdősportra és focira jár, míg a lányom íjászkodik, és úszni jár. Ja és mindketten járnak konditerembe is. A sport mindig jó, mindegy mit csinálnak.
Élsportot, versenysportot nem igazán támogatom.
Anyagilag ne legyen túl megterhelő; és legyen elfogadható időpontban, ne túl messze (hétköznap 4-7 között és kocsival max 20 perc). 3 gyerekem van, ez nyilván behatárolja az anyagi és logisztikai lehetőséget (jelenleg a suliban sportolnak).
Hogy van-e olyan amit túl veszélyesnek ítélnék? Biztosan, de reálisan nézve ezekbe amúgy sem fognának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!