Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Első baba, de tele vagyunk...

Első baba, de tele vagyunk konfliktussal. Hogyan kezeljük? Mit lehet ilyenkor mondani?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem anyukámat... Mindenbe próbál beleszólni a kicsi körül (3 hetes), hiába kérem, hogy ne.

Akkor megsértődik és mondja, hogy "Jó, akkor többet nem is mond semmit", de 2 nap múlva újrakezdi.

Már a terhességem alatt is ez volt. Miért hordok magassarkút, miért megyünk nyaralni, miért magánkórházba járok, miért diétázok és még sorolhatnám napestig.

A baba születése óta még rosszabb. Semmit nem csinálunk jól szerinte, nem értünk ehhez, majd ő tudja... De nem akarjuk, hogy ezt ő csinálja. Már elég kellemetlen az is, hogy azt kell hazudjam, nem vagyunk itthon csak azért, hogy ne jöjjön...

Oké, fiatalok vagyunk, egyikünk sem volt még ilyen helyzetben. De ha nem tudok valamit, bizonytalan vagyok, akkor megkérdezem valamelyik kisgyerekes, kisbabás barátnőmet, esetleg anyósomat, akinek van egy 4 éves lánya, így jobban tisztában van ezekkel a dolgokkal.

Szóval anyával nem igazán egyeznek a nézeteink és mindenáron próbálja rám erőltetni, hogy igenis az ő véleménye a jó. Ha szóvá teszem, duzzog egy ideig, majd kezdi elölről.

2016. febr. 12. 10:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
9. Az iskolas lany stulusu melegszendvicskremes csaj, akinek acketevese ket oran at olvasgat csendesen? :-D
2016. febr. 12. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
11-es, ezt a linket szeretném nagyon :D :D :D
2016. febr. 12. 12:46
 13/18 anonim ***** válasza:
2016. febr. 12. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszi :D
2016. febr. 12. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a kérdést már harmadszorra olvastam, pedig csak fél éve vagyok fent az oldalon. De még a szavak is ugyanazok, fogadjunk, hogy átmásoltad. Nem értem minek ötszáz sablonos kamukérdést kiírni, olyan szánalmas ez a néppukkasztás.
2016. febr. 12. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy kamu vagy sem, úgysem tudjuk kinek válaszolunk itt. Ez egy teljesen általános élethelyzet, nem hiszem, hogy polgárpukkasztásra alkalmas lenne a kérdés. Persze azt nem tudom, hogy kinek miért jó kamukérdéseket írogatni. Esetleg az nem lehet, hogy több embernek is van ugyanez a banális gondja?
2016. febr. 12. 13:31
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Hallottál már a családfelállítás módszeréről?Nagyon hatékony, ilyeneket lehet orvosolni vele.Keress rá!Tapasztalatból mondom!

;)

2016. febr. 12. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
31%

Adj érvet kérelmednek.

Kommunikáció.

2016. febr. 12. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!