Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akart ezzel mondani a párom?

Mit akart ezzel mondani a párom?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttünk a párommal, hogy ideje jönni a gólyának.

Tegnap megemlítette, hogy most már bele kezdünk (hagyam el a gyógyszert) hogy legyen lefoglalva az agyam.

Mit akart ezzel mondani? Gyanús nekem ez a mondat.

2012. okt. 6. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de miért nem kérdezed meg tőle? Ehhez elég sok előzmény kapcsolódhat.
2012. okt. 6. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit akart mondani ezzel, de szerintem még korai a babaprojekt. Majd mikor már nem a gyakorin kérdezed meg, hogy mire gondolt a párod, hanem mikor már eljut a kapcsolatotok odáig, hogy tőle, majd akkor vágjatok bele a babavállalásba.

Bocs.

2012. okt. 6. 12:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Telefonon beszéltünk. Megfogom kérdezni tőle természetesen, csak kíváncsi lettem volna a ti véleményetekre.
2012. okt. 6. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Szerintem semmi rosszindulat nem volt benne, csak arra gondolt, hogy mostmár kezdd el tervezni a babás dolgokat.

Jómagam nő létemre ettől irtózom, de valamiért más nők képesek örökké ezzel foglalkozni.

2012. okt. 6. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy TE döntöttél így, és addig rágtad a fülét, hogy ezt mondta: legyen lefoglalva az agyad - legyen befogva a szád? Esetleg telefonban idegesítetted vmivel, ezért mondhatta.

Ennyi infóból kb. erre tudok következtetni.

2012. okt. 6. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Hál'istennek ugyan annyira akarjuk a babát. Szerintem olyasmi lehet a dologba, hogy addig sem foglalkozom mással, más problémával!
2012. okt. 6. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
ezt a purdét csak te akarod.
2012. okt. 6. 12:30
 8/9 Pendulum92 ***** válasza:
70%
ez egy beszólás volt, valszeg úgy értette, hogy hagyd egy kicsit békén kb.. szerintem
2012. okt. 6. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem lepődnék meg ha a gólya beszédhibás gyereket hozna :D
2012. okt. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!