Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akart mondani ezzel az...

Mit akart mondani ezzel az anyósom?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam ajándékok az anyósomtól és ez az idézet volt ráírva:Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán. "

Tudni kell hogy sosem bírt elfogadni mert nem állok oda ahová Ő mondja!3 gyereke van a középső a kedvence és a legkisebb az egyetlen fiú felesége vagyok. Állandóan mondvacsinált dolgokkal rágalmaz meg összeveszünk és aztán néhány hónap szünet aztán a férjem kedvéért ismét meglátogatom őket de ők nem jönnek. Azt hittük ha lesz unoka a helyzet megváltozik de nem a gyerekkel együtt dobtak ki minket egy hete. A férjem látni sem akarja többet őket. A középső lánya a kedvence aki már 36 éves és már kétszer vesztette el a gyerekét 1 x elvált most egy 10 évvel fiatalabb fiútól lett terhes és a gyereket 2 hete el kellett venni. A legidősebb lányát se nagyon nézi semmmibe. Ja és az apósom egy szót sem szól miközben a sógornőm nekem akar jönni úgy hogy a gyerek aki 4 hónapos a kezemben van!!!Szerintetek?

2011. júl. 9. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem hallgass a férjedre.
2011. júl. 9. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem Rad utal itt, hanem sajat magara. Kivansaga az hogy Ot valaki sszeresse. Bekulni akar.
2011. júl. 9. 16:34
 3/8 anonim válasza:
81%
A legbiztosabb módja annak, hogy ezt megtudd, ha megkérdezed tőle. Lehet a kapcsolatotoknak is jót tenne egy őszinte beszélgetés.
2011. júl. 9. 16:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Többször próbáltam az őszinte beszélgetést de nem megy!Az a gond hogy elég buta.Meg sem hallgat csak fújja a hülyeségeit!A férjem azt mondta esetleg akkor állunk szóba velük ha bocsánatot kérnek. Szerintem soha nem fognak mert ők azt gondolják nem hibáztak. Sajnos engem nagyon zavar a férjemmel pedig nem lehet erről beszélni. Ráadásul egy községben lakunk de elég messze egymástól és mi az én szüleimnél élünk akik imádják a férjemet és a tesóim is!Fordítva viszont szörnyű a helyzet!
2011. júl. 9. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem is (mint FromOz mondja)azt akarta mondani:

őt nem szereti senki

és ez fáj

(és ez lehet,hogy így is van: és ettől gonoszodott meg)

jó, ha nem laktok együtt

2011. júl. 9. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Értelmezd magatokra. Ha a férjed látni sem akarja őket többé-amit megértek - akkor pedig ne töltsd az idődet azzal, hogy bárhogy értelmezed. Amúgy mi a f@szért kínlódsz ezzel a zűrzavaros családdal? Ti, a saját gyereketekkel, már egy önálló család vagytok. Magatokkal foglalkozzatok, ne a félkegyelmű rokonokkal.:-)))
2011. júl. 9. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem megbánta azt hogy ugy viselkedett ahogyan én azt akarta beismerni hogy hibázott. Talán arra vágyik hogy szeressék őt.
2011. júl. 9. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A férjed helyébe, kiverném a sógornő fogait!
2011. szept. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!