Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Így jártam anyátokkal. Mi az...

Így jártam anyátokkal. Mi az a zene ami akkor ment amikor Marshal fel akart mondani a GMB-nél, de akkor hirtelen mindent szeretni kezdett, amiket addig utált?

Figyelt kérdés
Azt hiszem valahol az 5-6. évadban lehetett..az epizód story-ja, hogy Robin mesélte, hogy olyan ez mint amikor 4 évig szívatták a gimiben a nyomikat, aztán a szalagavatón erre már senki nem emlékszik, mert mindenki rájön, hogy ez az utolsó alkalom, hogy lássa ezeket a "bunkókat"..és hozzáteszi, hogy amikor szakított Scooby-val akkor ő is érezte ezt..és a végén Teddel is előfordul ez amikor szakítani akar Zoey-val..annyit tudok a számról, hogy mintha azt mondanák benne, hogy I will...valami
2012. jún. 10. 15:56
 1/1 anonim válasza:

Sarah McLachlan - I Will Remember You

Remélem segítettem ;)

2012. jún. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!