Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyton pakolászik a...

Anyám folyton pakolászik a szobámban ha nem vagyok ott és ez idegesít, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hiába mondom neki hogy ne.

A vége az hogy nem találok meg semmit.

21/F

2016. febr. 11. 08:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Készülj fel az életre. Én sok-sok évtizede vagyok nős és van külön szobám is. Ennek ellenére, ha hosszabb ideig nem vagyok otthon, a feleségem szinte minden alkalommal valami ellenállhatatlan kényszert érez, hogy pakoljon a szobámban (mert szerinte rendetlenség van), aminek következtében gyakorta én sem találok dolgokat. És erről képtelenség leszoktatni.
2016. febr. 11. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire lehet vele normálisan beszélni? Mert ha hajlandó erre, akkor ülj le vele és magyarázd el, hogy az a szoba a te magánszférád és legyen szíves ne pakoljon ott, te tudod, hol van a dolgok helye, mellesleg te sem pakolsz (gondolom) az ő cuccai között.

Ha a nem beszélgetős típus, akkor marad a zár/tolóretesz az ajtóra, ha szóvá teszi, magyarázd el, hogy mi az oka.

Nálunk is hasonló a helyzet, állandó kutatás, pakolás, zárat vettem volna de a "szobámon" még ajtó sincs csak egy boltív, szóval az jön be, aki akar. Pedig igazán nem vagyok kupis, szinte minden cuccom abc rendben és színek / méret szerinti sorban van elrakva. De neki jól esik eltüntetni olykor ezt-azt, majd amikor keresem és kiakadok, hogy 'de hát ezt ide tettem a polcra', akkor kaján vigyorral veszi elő a spájzból vagy más lehetetlen helyről és odalöki, mondván 'nem igaz, hogy te sose találsz semmit'. Élvezi. Mióta kolis vagyok, rászoktam, hogy a cuccomat ki sem szedem a bőröndből ha hazamegyek, mert többször tüntette el már a kulcsomat, igazolványomat, stb. amiket szándékosan ki sem veszek a táskámból, ennélfogva biztos voltam benne, hogy ott vannak. Bár így a bőröndöt szokta eltüntetni de szerencsére abból már nem pakol ki.

2016. febr. 11. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!