Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen bunkók és negatívok?

Miért ilyen bunkók és negatívok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan egy éve vagyunk együtt, aki nem elhízott, viszont körteformájú, erős, nekem bejön, de még soha nem volt nálunk. Amikor mutattam nekik egy videót róla, a 9 éves húgom rögtön 5x elmondta milyen dagadt, hogy néz ki, anya meg hogy nemszereti az erős csajokat, miért nem foglalkozik magával, milyen dagadt lesz majd.

Jól esett..

2016. febr. 10. 10:37
 1/5 anonim válasza:
100%
Egy 9 éves véleményét annyira nem venném komolyan, anyukádnak meg mondd meg, hogy nem az ő ízlésének kell a barátnődnek megfelelnie. Néha sajnos meg kell nevelni a szülőket...
2016. febr. 10. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"hogy nemszereti az erős csajokat"

Még jó, hogy nem neki kell szeretnie, hanem neked.

Mondd meg kerek perec, hogy ez a te választásod, szereted, és ha nem fogadják el, akkor nem fognak sokat találkozni veletek.

2016. febr. 10. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Anyósom és sogórnőm versenyt futottak a fogyókúrában mikor én bekerültem a csaladba. Nem tudták elfogadni hogy a páromnak nem egy anorexiás csaj tetszik. Anyósom 37!!! Kg a sógórnőm kicsit több talán van 45 is, én pedig olyan 60 körül vagyok. A párom aranyos volt mert előttük mondta ki hogy mennyire szereti hogy én ilyen formás és husis vagyok, nem szereti a vékony nőket! Én imádom hogy a párom olyannak szeret amilyen vagyok! Mond meg anyádnak hogy semmi köze hozzá, neked így tetszik a csaj ahogy van!
2016. febr. 10. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány centi és hány kiló? Csak mert körteformájú nő is lehet vékony, én körteformájú vagyok 53 kilóval.
2016. febr. 10. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy 9 éves gyerek azt mondja,amit a felnõttektõl hall.Az anyud meg nézzen elõbb tükörbe és utána kritizáljon másokat.
2016. febr. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!