Mi írjon be anya az ellenőrzőbe, hogy ne kelljen részt vennem a farsangon? 17/F
Figyelt kérdés
középiskolában minek is farsang? Nincs is jellemezem amibe be tudnék öltözni.2016. febr. 7. 18:26
11/17 anonim válasza:
Már van programotok arra az időpontra.
12/17 anonim válasza:
Nem értem, egy tanórán kívüli programra miért nem elég ok a "nincs kedvem"? Mi simán kiröhögtük az ilyen kötelező baromságokat. (iskolai farsang 17 évesen, lol)
13/17 anonim válasza:
Imádom, amikor felnőtt emberek (?) nekiesnek, ha valakinek nincs kedve valamihez.
A logika azért nem semmi. "Én élveztem a bulikat, menj te is."
14/17 anonim válasza:
Nálunk még a munkahelyen is rendeznek farsangot, 30-40-50 éves emberek beöltöznek jelmezbe... Szörnyű! Igyekszem belőle kimaradni, de így kissé ki is néznek.
15/17 anonim válasza:
Nem kell előre szólni. Nem mész, másnap viszed a beírást, hogy gyomorrontásod volt. Arra nem nagyon lehet mit mondani.
17/17 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy ilyenre kell igazolást vinni. Ez mindig így volt? Ha óráról hiányzik a gyerek akkor ok, de farsang mióta kötelező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!