Akit a szülei gyerekként lehúztak pénzzel, mit érzetetek akkor? És most?
Az előző kérdés ihletett meg, eszembe juttatta mikor az anyám gyerekként lehúzta rólam a ballagási pénzem, amit a rokonság (akik nem tudtak eljönni) küldött vele borítékban.
De volt olyan is, hogy a megtakarított locsolásból meg nyári szórólapozásból összegyűjtött pénzt lehúzta rólam.
Oda adtam neki hogy vegyen rajta ilyen 10 ezer forintos értékpapírt, soha nem vett.
Aztán bónuszként olyan is előfordult, hogy amiket kaptam nagyobb értékű ajándékokat eladta, nekem pedig azt hazudta hogy nem tudja hova lett elrakva.
Akivel történt hasonló, az mit gondol most az anyjáról?
Anyám egyedül nevelt, és az életképtelenségéből kifolyólag nem ment el dolgozni jó pár évig a válás után, mert előtte világ életében nem dolgozott, így azt se tudta mi az a "munkahely"
Így állandóan kéregetett a rokonságtól és a szüleitől, na meg tőlem lopkodott.
engem igaz nem lehúztak de kb soha nem volt zsebpénz, illetve alig, így amíg sokan büében vettek jobbnál jobb kajákat én ettem az otthonról csomagolt unalmast, stb
erre felnőttként is ez várt az életben..
szóval javaslom, te tanulj belőle és a következő nőnek majd az életedben ne engedd a lehúzást. talán többet adott így neked anyud, mint gondolnád előre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!