Anyukám miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Folyamatosan piszkál, beszólogat, és mindig én vagyok a fekete bárány. Jó tanuló vagyok, és amikor otthon vagyok, kb mindent én csinálok, főzök,mosok,takarítok,sokszor vigyázom a kishúgomra is, ha tudok, vagy ha kell, emellett jó tanuló vagyok, kitűnő szoktam lenni. De,ha eljövök a barátomhoz, van, hogy percenként ír, mit csinálunk, mi a kaja, meg ilyenek.. És engem ez is zavar,és az is, hogy ennyi házimunka és segítség mellett, ha netán épp nem csinálok semmit az adott percben, bejön, lustának nevez, és hogy nem csinálok semmit stb.. Sokszor mondtam már neki, hogy ez nem így van, és hogy más lányok sokkal rosszabbak mint én, de semmit sem érnek a szavaim. Egyszerűen túl sokat ellenőrizget, akár még társaságban is.. ír,ír, és addig ír még nem írok neki vissza. És ha netán nem írok neki vissza, felhív, hogy miért nem írtam vissza. Mit tegyek? 18/l2016. febr. 5. 19:58
11/11 A kérdező kommentje:
Velük élek, tőlük függök, ők etetnek, ők ruháztatnak, szóval valamilyen szinten csak figyelembe kell vennem őket is..Ha ilyet csinálnék biztos hogy kitörne a 3 ik világháború..
2016. febr. 5. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!